Πιο συγκεκριμένα:
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Λήμνου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τον Λημνιό ομογενή από την Αυστραλία, ο οποίος επιθυμώντας να κρατήσει την ανωνυμία του δώρισε στο Νοσοκομείο μας το ποσό των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ για να διατεθεί για την κάλυψη αναγκών που έχουν προκύψει στο πλαίσιο θωράκισης του Νοσοκομείου μας απέναντι στην πανδημία του νέου κορωνοϊού.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στήριξή του.
-
Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου εκφράζει τις θερμότατες και πιο εγκάρδιες ευχαριστίες του προς τις οικογένειες των αδερφών Θεοφάνη και Παναγιώτη Χαλαμανδάρη για τη δωρεά που περιλαμβάνει:
- 7.000 μάσκες μιας χρήσης
- 200 μάσκες FFP2
- 500 μάσκες αυξημένης προστασίας
- 60 προστατευτικά γυαλιά
- 4 ολόσωμες προστατευτικές στολές μιας χρήσης τύπου tyvek
Θεωρούμε ότι η προσφορά τους αυτή αποτελεί μεγάλη και ουσιαστική στήριξη στην καθημερινή μας προσπάθεια να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων με προβλήματα υγείας και ειδικότερα εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.
Το Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Λήμνου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το κατάστημα ¨ΟΡΘΟΣΤΗΡΙΞΗ¨ της κας ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑΣ για το αξιοσημείωτο πνεύμα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που επιδεικνύει δωρίζοντας στο Νοσοκομείο μας:
- 25 μάσκες νεφελοποιητή ενηλίκων
- 25 μάσκες νεφελοποιητή παίδων
- 100 μάσκες οξυγόνου απλές ενηλίκων
- 50 ρινικούς καθετήρες οξυγόνου
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου- Κέντρου Υγείας Λήμνου ευχαριστεί την εταιρεία ¨WELCOME STORES -ΓΚΟΥΓΚΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΕ¨ για τη δωρεά είκοσι ενός (21) αντισηπτικών των 500ml.
Η έμπρακτη υποστήριξη και συνεργασία αποτελεί προϋπόθεση και εγγύηση για την συνεχή βελτίωση των συνθηκών στον τομέα της υγείας στο νησί μας.