Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δύο σημαντικές επισκέψεις του ΓΕ.Λ. Μούδρου (photos)

the roots web banners 06

Δύο σημαντικές επισκέψεις του ΓΕ.Λ. Μούδρου (photos)
14.02.2020 | 20:02

Δύο σημαντικές επισκέψεις του ΓΕ.Λ. Μούδρου (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Μύρινας αλλά και στην έκθεση με παραδοσιακές φορεσιές του Παραρτήματος Λήμνου του Λυκείου των Ελληνίδων, πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, μαθητές του Γενικού Λυκείου Μούδρου.

Ειδικότερα, οι μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Βουλή των Εφήβων», Αφεντούλη Σταματία, Γιαπράκα Πένυ, Θωμά Ευγενία της Β´ Λυκείου και Μπλιά Μαρία, Παλαιολόγου Κρυσταλλία, Τζιβάκη Αθηνά της Α’ Λυκείου, ο Διευθυντής κ. Καραγιάννης και ο καθηγητής του σχολείου κ. Αρίμης, επισκέφτηκαν, στο πλαίσιο του προγράμματος, τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της πόλης. Εκεί, τους μαθητές ξενάγησαν ο αντιδήμαρχος και τομεάρχης περιβάλλοντος κ. Δημάρης και οι τεχνικοί του σταθμού κ. Ασβεστάς και κ. Μιχαήλ, οι οποίοι παρείχαν λεπτομερείς πληροφορίες για τον τρόπο επεξεργασίας και καθαρισμού των λυμάτων και το πως η λειτουργία αυτού του σημαντικού σταθμού προστατεύει το περιβάλλον.

Παράλληλα, ομάδα μαθητών και μαθητριών που λαμβάνει μέρος στο πολιτιστικό πρόγραμμα «Ο τελευταίος Κεχαγιάς της Λήμνου» επισκέφθηκε το «Λύκειον των Ελληνίδων Λήμνου», όπου και ξεναγήθηκε στην έκθεση με παραδοσιακές φορεσιές από όλη την Ελλάδα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΓΕ.Λ. Μούδρου: «Ευχαριστούμε θερμά τις κ. Θελίνα Φιλίππου και κ. Φανή Λούγκλου για την άψογη συνεργασία και ξενάγηση μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου». Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Σ. Τσέτσερη και Θ. Λυμπέρη.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το