Η ανακοίνωση του σχολείου αναφέρει:
Το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» ανταποκρινόμενο στην πρωτοβουλία που πήραν τα Παραρτήματα Λέσβου, Σάμου και Χίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας για τη διεξαγωγή διαγωνίσματος Μαθηματικών για την Α΄ Γυμνασίου διοργανώνει το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 9.00-12.00 διαγωνισμό στο χώρο του Γυμνασίου Μούδρου.
Το διαγώνισμα αυτό έρχεται να καλύψει το κενό που αφήνει ο διαγωνισμός «Θαλής» της Ε.Μ.Ε. στην Α΄ Γυμνασίου.
Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου των σχολείων. (Ώρα προσέλευσης των μαθητών: 8.30 π.μ.)
Καλούμε τόσο τους εκπαιδευτικούς των σχολείων όσο και τους γονείς να παροτρύνουν τους μαθητές στη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, για τον οποίο δεν απαιτείται καμία προετοιμασία.
Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να δηλωθούν είτε συγκεντρωτικά στα σχολεία των μαθητών (παρακαλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να τις διαβιβάσουν μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στο Γυμνάσιο Μούδρου) είτε ατομικά στη Διεύθυνση του Γυμνασίου Μούδρου στα τηλέφωνα 2254071322 ή 6972821740.
Ο διαγωνισμός διεξάγεται υπό την αιγίδα του Παραρτήματος Λέσβου, Σάμου και Χίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας.
Η Διευθύντρια
Παπαπαναγιώτου Μαρία