Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανασκόπηση 2019: Αυτά διαβάσατε περισσότερο στο limnosfm100.gr

banner roots

Ανασκόπηση 2019: Αυτά διαβάσατε περισσότερο στο limnosfm100.gr
31.12.2019 | 17:58

Ανασκόπηση 2019: Αυτά διαβάσατε περισσότερο στο limnosfm100.gr

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2019 αλλά και τη δεκαετία, το limnosfm100.gr κάνει μια αναδρομή σε αυτά που διαβάσατε περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε. Αποκλειστικότητες που ξεπέρασαν τα λημνιακά «σύνορα», εκλογές και Κτηματολόγιο ήταν μόνο μερικά από τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των χιλιάδων αναγνωστών μας.

  1. «Ας βοηθήσουμε όλοι τη φίλη μας, Μέρσα!»

Η έκκληση που απηύθυνε ο Α.Ο. Ηφαιστία Κοντοπουλίου με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την 30χρονη Μυρσίνη Μπέζα συγκίνησε τη Λήμνο.

  1. Ακόμα μία γαλάζια σημαία για τη Λήμνο: Βραβεύθηκαν 5 παραλίες του νησιού για το 2019 (photos)

Μια επιπλέον γαλάζια σημαία κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι η Λήμνος. Η παραλία «Ρηχά Νερά» βρέθηκε στη λίστα με τις βραβευμένες ακτές του νησιού.

  1. «Πάω διακοπές στη Λήμνο» | Το δώρο του Θάνου Πετρέλη στο νησί μας μέσω του FM100 (video)

Το καλοκαιρινό τραγούδι «Πάω διακοπές στη Λήμνο» που ηχογράφησε αποκλειστικά για τον Limnos FM 100 ο Θάνος Πετρέλης αγαπήθηκε θερμά από όλους εσάς.

  1. Ευτύχης Μπλέτσας – Ηλέκτρα Αστέρη: «Σας προτρέπω η Λήμνος να είναι το επόμενο νησί που θα επισκεφθείτε»

Ο «Happy Traveler» Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη, επισκέφθηκαν τη Λήμνο και ενθουσιάστηκαν από τις ομορφιές της. Η Ηλέκτρα Αστέρη δεν παρέλειψε να προτρέψει τους φίλους της στο Facebook να σπεύσουν να γνωρίσουν το νησί μας!

  1. Βρυξέλλες: Παρέλαβε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για το μέλι της Λήμνου ο Δ. Παλαιολόγος (photos)

Το μέλι της Λήμνου κατακτά τους διεθνείς διαγωνισμούς. Η «Λημνία Γη» του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Λήμνου απέσπασε Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award) στα International Taste Institute Awards 2019, με δύο χρυσά αστέρια για την ποιότητα και την ξεχωριστή του γεύση. Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Δημήτρης Παλαιολόγου ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για την παραλαβή του βραβείου.

  1. Κτηματολόγιο: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κτηματογράφηση στη Λήμνο (mp3)

Ψηλά στη λίστα των δημοφιλέστερων άρθρων του limnosfm100.gr βρέθηκε το θέμα της κτηματογράφησης, που βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες στο νησί. Η νομικός Μαριάννα Περίδου μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου και έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις των ακροατών σχετικά με το Κτηματολόγιο.

  1. Λήμνος: Στην 3η θέση στη λίστα με τα 10 κορυφαία νησιά της Ελλάδας

Το Lonely Planet, επικαλούμενο το ταξιδιωτικό πρακτορείο Sunvil, αποκάλυψε τα ελληνικά νησιά που είχαν τις περισσότερες αναζητήσεις μεταξύ του 2018-19. Ναι, η Λήμνος βρέθηκε στην 3η θέση της λίστας!

  1. Λήμνος – Δημοτικές εκλογές 2019: Τα τελικά αποτελέσματα ανά χωριό

Το 2019 ήταν χρονιά εκλογών και οι αναγνώστες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Limnos FM 100 καθ’ όλη τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου.

  1. Η Lidl αναζητά στελέχη για το νέο κατάστημα στη Λήμνο

Το κατάστημα της Lidl στη Λήμνο αποτελεί γεγονός. Η αναζήτηση προσωπικού από την εταιρεία, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των αναγνωστών.

  1. Τρόμος στον αέρα: Σκηνές πανικού στην πτήση της Sky Express από Αθήνα προς Λήμνο!

Η είδηση που έφερε στο φως ο Limnos FM 100 για την αγωνιώδη πτήση που είχαν τον περασμένο Φεβρουάριο, επιβάτες της Sky Express από την Αθήνα με προορισμό τη Λήμνο, είναι αυτή που διαβάστηκε περισσότερο από το κοινό του limnosfm100.gr το 2019, ενώ φιλοξενήθηκε στην πλειοψηφία των ηλεκτρονικών -και όχι μόνο- μέσων ενημέρωσης της χώρας.

Ο Limnos FM 100 βρίσκεται στην καρδιά της ενημέρωσης στη Λήμνο εδώ και 30 χρόνια. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και σας ευχόμαστε ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο νέο έτος!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το