Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πέταξε για Λήμνο ο Άρης

banner roots

Πέταξε για Λήμνο ο Άρης
15.11.2019 | 08:59

Πέταξε για Λήμνο ο Άρης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Άρης πέταξε το πρωί για τη Λήμνο με μοναδικό απόντα τον Λευτέρη Μποχωρίδη και φυσικά τον Τζόρτζε Γκάγκιτς που πλέον αποτελεί παρελθόν.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Ο Άρης συνέχισε στις 14/11 με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου (16/11, 15:45), για την 7η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Προτού μπουν στο γήπεδο, οι παίκτες της ομάδας μας, παρακολούθησαν σε video τον προσεχή τους αντίπαλο.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί στις 15/11, νωρίς το πρωί για τη Λήμνο, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα. Το μεσημέρι θα προπονηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ήφαιστο.

Την αποστολή των «κίτρινων» αποτελούν οι εξής παίκτες: Φλιώνης, Βλάσιος, Milosevic, Σακελλαρίου, Talton, Gecevicius, Σλαφτσάκης, Νετζήπογλου, Dragicevic, Morris, Βουλγαρόπουλος”.

Ενόψει της παρουσίας της ομάδας μπάσκετ στη Λήμνο για τον αγώνα με τον Ήφαιστο, ο ΑΣ Άρης ανακοίνωσε ότι εκπρόσωπός του θα είναι εκεί, προκειμένου οι κάτοικοι του νησιού, που είναι και οπαδοί των Κιτρινόμαυρων, να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη, να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, αλλά και να αγοράσουν κάρτα φιλάθλου και κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι οι φίλοι της ομάδας μας που βρίσκονται στη Λήμνο θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν ως μέλη του Ερασιτέχνη, αλλά και να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, όπως και να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου και κουπόνια ενίσχυσης της ΚΑΕ, το διήμερο Παρασκευής (14/11) – Σαββάτου (15/11).

Ο υπεύθυνος για την επικοινωνία του Ερασιτέχνη με τα μέλη του και συνδετικός κρίκος με τον κόσμο της ομάδας, Χρήστος Βλάχος, θα βρίσκεται στη Λήμνο, με την ευκαιρία του αγώνα της μπασκετικής ομάδας του ΑΡΗ με τον τοπικό Ήφαιστο. Την Παρασκευή, από τις 12:00 έως τις 14:00 και το Σάββατο τις ίδιες ώρες, στο Hotel Diamantidis, οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να εγγραφούν στον Α.Σ., να ανανεώσουν τις συνδρομές τους, αλλά και να πάρουν την κάρτα φιλάθλου του ΑΡΗ, όπως και κουπόνια ενίσχυσης για την ΚΑΕ.

Αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά δράσεων του Α.Σ., προκειμένου να προσεγγίσει τα μέλη του και τους φίλους της ομάδας γενικότερα, ώστε να έρθουν πιο κοντά στο σύλλογο και ο τελευταίος να έχει μία πιο στενή επαφή μαζί τους.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel