Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μάμαλης: «Ομάδα με ταλέντο το Λαύριο αλλά είμαστε έτοιμοι»

banner roots

Μάμαλης: «Ομάδα με ταλέντο το Λαύριο αλλά είμαστε έτοιμοι»
18.10.2019 | 17:28

Μάμαλης: «Ομάδα με ταλέντο το Λαύριο αλλά είμαστε έτοιμοι»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ο assistant coach του Ηφαίστου, Κώστας Μάμαλης, μίλησε στο www.ifaistoslimnoubc.gr για την αναμέτρηση που ακολουθεί απέναντι στο Λαύριο (20/10, 17:45) για την τέταρτη αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. 

Αρχικά, αναφέρθηκε στη διαχείριση της νίκης στο ματς με την ΑΕΚ λέγοντας: «Ερχόμαστε από ένα σημαντικό εντός έδρας αποτελέσμα απέναντι στην ΑΕΚ, ως εκ τούτου θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στην ΕΚΟ Basket League κόντρα σε μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Ήταν σημαντικό για εμάς, να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έπεται, η διαχείριση τόσο ενός θετικού όσο και ενός αρνητικού αποτελέσματος είναι άλλωστε πάντα σημαντική».

Όσο για το εμπόδιο που θα βρει μπροστά του ο Ήφαιστος Λήμνου, σχολίασε: «Το Λαύριο είναι μια ομάδα που βγάζει πολλή ενέργεια στο γήπεδο, επιχειρεί να τρέξει σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Πρέπει να καθορίσουμε το τέμπο του αγώνα μέσω του αμυντικού τρανζίσιον και να έχουμε την απαραίτητη υπομονή στην επίθεση, ώστε να μην δώσουμε στο Λαύριο την ευκαιρία να ανοίξει το γήπεδο με αιφνιδισμούς. Είμαστε έτοιμοι για ένα απαιτητικό παιχνίδι, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το