Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Αιφνίδιος θάνατος 70χρονου στο Θάνος

the roots web banners 06

Λήμνος: Αιφνίδιος θάνατος 70χρονου στο Θάνος
15.07.2019 | 18:41

Λήμνος: Αιφνίδιος θάνατος 70χρονου στο Θάνος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αιφνιδίως έφυγε σήμερα από τη ζωή ένας 70χρονος Ελληνοαυστραλός, ο οποίος όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έκανε τις διακοπές του στο Θάνος της Λήμνου, από όπου και κατάγονταν.

Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κύρικας», τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταβεί στη Λήμνο ιατροδικαστής από τη Μυτιλήνη, για να πραγματοποιήσει νεκροψία και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ο 70χρονος, έκανε τον περίπατό του/πρωινή γυμναστική προς την παραλία του Θάνους από το χωριό -περί τα 2 χιλιόμετρα- με έναν φίλο του, όπως κάθε μέρα.

Φέρεται να του είπε πως δεν ένιωθε πολύ καλά, αλλά προέτρεψε τον φίλο του να συνεχίσει και θα τον προλάβει.

Η αδιαθεσία ωστόσο δεν ήταν παροδική. Μία συγχωριανή που περνούσε εκείνη την ώρα και είδε τον 70χρονο. Διαπίστωσε ότι δεν ήταν καλά.

Ειδοποίησε και έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Λήμνου.
Δυστυχώς όμως ο Ελληνοαυστραλός δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε.Κ.» ζούσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και ήταν ανύπαντρος.
Η κηδεία του αναμένεται να γίνει την Τετάρτη στη Λήμνο.

Πηγή

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel