Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προσωρινός σύμβουλος για ΣΔΙΤ αεροδρομίου Λήμνου
Προσωρινός σύμβουλος για ΣΔΙΤ αεροδρομίου Λήμνου
13.06.2019 | 09:39

Προσωρινός σύμβουλος για ΣΔΙΤ αεροδρομίου Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αναδείχθηκε ο προσωρινός σύμβουλος ανάπτυξης και οργάνωσης για το έργο της αξιοποίησης μέσω ΣΔΙΤ του αεροδρομίου Λήμνου και άλλων 12 περιφερειακών αεροδρομίων, μετά από διαδικασία διαπραγμάτευσης που έκανε το υπουργείο Υποδομών με 4 ενδιαφερόμενα μελετητικά γραφεία.

Πρόκειται για το “Γραφείο Δοξιάδη Σύμβουλοι για Οικιστική και Ανάπτυξη Α.Ε.”, καθώς -σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου- “η προσφορά του είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη βάσει τιμής και ανέρχεται στο ποσό των 139.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, με προσφερόμενο ποσοστό έκπτωσης 2,80%”.

Το εν λόγω γραφείο, συνεχίζει η ανακοίνωση, θα παράσχει “υπηρεσίες συμβούλου ανάπτυξης και οργάνωσης για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών με σύμβαση παραχώρησης (Δ16) στα πλαίσια ανάθεσης της αρμοδιότητας για τη διαδικασία σχεδιασμού, διενέργειας των απαραίτητων διαδικασιών ανάθεσης και εν γένει αρμοδιοτήτων και καθηκόντων αναθέτουσας αρχής της σύμβασης αξιοποίησης για την ανάπτυξη των αεροδρομίων Αλεξανδρούπολης, Ιωαννίνων, Κοζάνης, Καστοριάς, Ν. Αγχιάλου, Καλαμάτας, Αράξου, Λήμνου, Χίου, Ικαρίας, Σκύρου, Μήλου, Νάξου, Πάρου, Σύρου, Καλύμνου, Αστυπάλαιας, Σητείας, Λέρου, Κάσου, Καρπάθου, Κυθήρων και Καστελόριζου”.

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018