Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνεχίζει στον Ήφαιστο η οικογένεια Μπούμπουρα
Συνεχίζει στον Ήφαιστο η οικογένεια Μπούμπουρα
26.05.2019 | 10:00

Συνεχίζει στον Ήφαιστο η οικογένεια Μπούμπουρα

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Ήφαιστος έκανε αισθητή την παρουσία του στην παρθενική του σεζόν στην Basket League. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου πραγματοποίησε μερικές σπουδαίες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πήρε ένα ιστορικό διπλό επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και έκλεψε τις εντυπώσεις αφού το γήπεδο της ήταν μονίμως γεμάτο.

Ο κόσμος της Λήμνου έδειξε να ενθουσιάζεται από την προσπάθεια που ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι, όταν ανέλαβε τον Ήφαιστο η οικογένεια Μπούμπουρα. Οι φίλοι του Ηφαίστου στάθηκαν δίπλα στο σύνολο του Σωτήρη Μανωλόπουλου και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση της ομάδας. Μπορεί να υπάρχει απογοήτευση για το γεγονός πως ο Ήφαιστος δεν τα κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των πλέι οφ, αλλά ο Πρόεδρός του, κ. Μπούμπουρας δήλωσε παρόν και για τη νέα χρονιά.

Διάφορες φήμες περί αποχώρησης της οικογένειας Μπούμπουρα από τον σύλλογο είχαν πάρει το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, ο Σπύρος Μπούμπουρας εμφανίζεται πιο αποφασισμένος από ποτέ. Ο ισχυρός άντρας του Ηφαίστου καθησύχασε έναν φίλο της ομάδας για τα προαναφερθέντα σενάρια και με ενθουσιασμό τόνισε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή την επόμενη σεζόν. Έτσι, η οικογένεια Μπούμπουρα έχοντας την καθολική υποστήριξη της κοινωνίας της Λήμνου, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και ένας από τους βασικούς της στόχους είναι η συμμετοχή του Ηφαίστου σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Πηγή: basketblog.gr

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018