Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μην υποτιμάτε τους Λημνιούς… Ήφαιστος-Άρης: 73-64

banner roots

Μην υποτιμάτε τους Λημνιούς… Ήφαιστος-Άρης: 73-64
20.04.2019 | 19:01

Μην υποτιμάτε τους Λημνιούς… Ήφαιστος-Άρης: 73-64

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος είναι ο Ήφαιστος Λήμνου που για μια ακόμη αγωνιστική σημείωσε νίκη, επικρατώντας σήμερα επί του Άρη.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Φριμάνις με 23 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Τζόουνς με 13 πόντους.

Η αναμέτρηση από την αρχή είχε κύριο χαρακτηριστικό το θέαμα και το καλό μπάσκετ. Το πρώτο μέρος του ματς ήταν πραγματικό ντέρμπι με τους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου να υπερέχουν σε λεπτομέρειες. Έτσι είχαν τον πρώτο λόγο στο αποτέλεσμα ακόμη και αν βρέθηκαν στο ημίχρονο μόνο έναν πόντο μπροστά (31-30). Η επιθετική λειτουργία της ομάδας ήταν πολύ καλή όμως η άμυνα είχε… θεματάκια κι έτσι η συνέχεια έγινε ακόμη περισσότερο αγωνιώδης.

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα της Λήμνου με τον Φριμάνις σε απίθανη φόρμα, μπόρεσε να φτάσει έως και το συν 10 (50-40). Με ένα σερί όμως ο Άρης, φρέναρε τα πρόωρα… χαμόγελα των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν στην τελευταία περίοδο όσο μπορούσαν. Ωστόσο έμοιαζαν να μην μπορούν να βρουν λύσεις. Τουλάχιστον τόσο ικανές ώστε να ανατρέψουν το σκορ. Έτσι οι Λημνιώτες πήραν τη νίκη που τους ωθεί με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα Playoffs.

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 31-30, 52-44, 73-64

 

Πηγή: sportsroom.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το