Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Στα «γεράκια του Αιγαίου» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

banner roots

Λήμνος: Στα «γεράκια του Αιγαίου» ο Κυριάκος Μητσοτάκης
25.03.2019 | 12:54

Λήμνος: Στα «γεράκια του Αιγαίου» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με πιλότους και μηχανικούς της 130 Σμηναρχίας Μάχης συναντήθηκε νωρίτερα ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Λήμνο για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου νωρίς το πρωί και κατευθύνθηκε αμέσως στον χώρο της Σμηναρχίας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της.

Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους πιλότους και τους μηχανικούς που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε κατάσταση ετοιμότητας για το ενδεχόμενο τουρκικών παραβιάσεων πάνω από το Αιγαίο. Ο Πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, με κίνδυνο της ζωής τους, για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων.

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου και συνομίλησε με τους καθηγητές και τα παιδιά για το πλούσιο εκπαιδευτικό έργο που συντελείται στο σχολείο. Όπως ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, το κτίριο αλλά και ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός του προέρχεται κυρίως από δωρεές ομογενών, κάποιοι από τους οποίους ήταν παρόντες στο σχολείο.

 

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Μύρινα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter «Στη Λήμνο, λίγο πριν την παρέλαση. Κρατάμε τη σημαία πάντα ψηλά! Χρόνια πολλά!»

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Kyriakos Mitsotakis
@kmitsotakis
 
 

Στη Λήμνο, λίγο πριν την παρέλαση. Κρατάμε τη σημαία πάντα ψηλά! Χρόνια πολλά!

 
55 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel