Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Φρίκη στη Λήμνο: Κρέμασαν σκύλο σε δέντρο (photos)

banner roots

Φρίκη στη Λήμνο: Κρέμασαν σκύλο σε δέντρο (photos)
16.03.2019 | 12:07

Φρίκη στη Λήμνο: Κρέμασαν σκύλο σε δέντρο (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Οργή και φρίκη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λήμνου η κακοποίηση σκύλου διά του απαγχονισμού σε χωριό του νησιού.

Όπως αναφέρει στο Facebook ο Φιλοζωικός Σύλλογος «AnimalRescue - Lemnos»: «Σήμερα 15/3/2019 ο Φιλοζωικός σύλλογος Λήμνου ενημερώθηκε για την ενεργητική κακοποίηση δια του απαγχονισμού σκύλου όποιος εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, στην περιοχή του Ρεπανιδίου, ελάχιστα έξω από το χωριό προς την κατεύθυνση του Ρωμανού και εντός των ορίων μάντρας. Έρευνα διενεργεί η αστυνομία για τον σχηματισμό της δικογραφίας.

Ήδη έχει κατατεθεί μήνυση κατ' αγνώστου από αυτόπτη μάρτυρα και καλούμε αν κάποιος άλλος γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του δράστη να επικοινωνήσει με τον Φιλοζωικό Σύλλογο ή το Αστυνομικό Τμήμα Λήμνου. Το πτώμα του ζώου μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς στο κτηνιατρείο της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, για την διενέργεια νεκροψίας.

Για περιπτώσεις ενεργητικής κακοποίησης ζώων συντροφιάς, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι δράστες τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός 1 έτους (έως και πέντε -5- έτη), με χρηματική ποινή από 5.000€ έως 15.000€ και διοικητικές κυρώσεις έως και 30.000€ για κάθε ζώο. Οι τελευταίες επιβάλλονται από την ΕΛ.ΑΣ. ανεξάρτητα από την Ποινική Δίκη».

Δείτε τις φωτογραφίες που έδωσε ο σύλλογος στη δημοσιότητα.

kremasan skylo limnos1

kremasan skylo limnos

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel