Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε πλήρη λειτουργία 3 βιβλιοθήκες στο νοσοκομείο Λήμνου
pame boreio aigaio

Σε πλήρη λειτουργία 3 βιβλιοθήκες στο νοσοκομείο Λήμνου
26.04.2018 | 12:09

Σε πλήρη λειτουργία 3 βιβλιοθήκες στο νοσοκομείο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με πρωτοβουλία των μαθητών του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, το Νοσοκομείο Λήμνου απέκτησε βιβλιοθήκη για τους νοσηλευόμενους και τους συνοδούς τους.

Με την πραγματοποίηση της δράσης «Εθελοντές Βιβλιο-Δότες» του Προγράμματος «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ», την οποία και υλοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου και οι υπεύθυνοι καθηγητές τους, δίνεται πλέον η δυνατότητα σε νοσηλευόμενους ασθενείς και συνοδούς/συγγενείς να κάνουν πιο ευχάριστο και ταυτόχρονα περισσότερο δημιουργικό τον χρόνο παραμονής τους στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές/μαθήτριες τοποθέτησαν πάνω από 200 βιβλία, διαθέσιμα στον οποιονδήποτε, σε βιβλιοθήκες τις οποίες εγκατέστησε το νοσοκομείο σε τρία σημεία: Στην Χειρουργική, στην Παθολογική και στην Παιδιατρική κλινική.

«Οφείλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου για το πνεύμα εθελοντισμού το οποίο επέδειξαν μέσω της εργασίας τους και της αντίστοιχης δράσης. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να συγχαρούμε και τους υπεύθυνους καθηγητές τους, καθώς και την Διευθύντριά τους κα Χαριτίνη Φωτοπούλου γιατί με την δική τους προσωπική προσφορά ενθαρρύνουν νέους ανθρώπους στην ανάπτυξη του αλτρουισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου Μονοκρούσος Θεόδωρος.

Μοιραστείτε το



charitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018