Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Διακοπή ρεύματος αύριο στο Ρεπανίδι
Διακοπή ρεύματος αύριο στο Ρεπανίδι
07.12.2017 | 13:05

Διακοπή ρεύματος αύριο στο Ρεπανίδι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή του Ρεπανιδίου, αναγκάζει το τοπικό τμήμα Λήμνου του ΔΕΔΔΗΕ να διακόψει την παροχή ρεύματος.

Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τις 08:00 έως τις 11:00 το πρωί και αφορά την περιοχή από την πλατεία –κεντρικός δρόμος προς Ρωμανού και ανατολικά.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί η επαφή αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018