Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τροχαίο ατύχημα μοτοσικλετιστή στη Λήμνο

the roots web banners 06

Τροχαίο ατύχημα μοτοσικλετιστή στη Λήμνο
09.04.2017 | 13:16

Τροχαίο ατύχημα μοτοσικλετιστή στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τροχαία ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Ρωμανού – Κοντοπουλίου, με το μοτοσικλετιστή για άλλη μια φορά να περιμένει αρκετή ώρα εκτός δρόμου αβοήθητος.

Με βάση τις πληροφορίες που φτάνουν στον FM 100, το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο οδηγός της μηχανής επέστρεφε στο σπίτι του μετά από νυχτερινή έξοδο.

Για άγνωστη για την ώρα αιτία και ενώ κινούνταν στην οδό Ρωμανού – Κοντοπούλι, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος. Μάλιστα, έμεινε εκεί για αρκετή ώρα αβοήθητος έως ότου γίνει αντιληπτός από κάτοικο της περιοχής ο οποίος και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του άνδρα στο νοσοκομείο του νησιού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο άνδρας δεν διατρέχει πια κίνδυνο για τη ζωή του, παρά τις αρχικές ανησυχητικές πληροφορίες.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Μούδρου της Λήμνου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (08-04-2017), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Λήμνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό έναν 45χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel