Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βόρειο Αιγαίο: «Πρόβα» στα μαθηματικά για μαθητές Γ' Λυκείου ενόψει πανελλαδικών

the roots web banners 06

Βόρειο Αιγαίο: «Πρόβα» στα μαθηματικά για μαθητές Γ' Λυκείου ενόψει πανελλαδικών
06.04.2017 | 18:16

Βόρειο Αιγαίο: «Πρόβα» στα μαθηματικά για μαθητές Γ' Λυκείου ενόψει πανελλαδικών

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Για μια ακόμη χρονιά οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων στο Β. Αιγαίο, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγώνισμα προσομοίωσης στα μαθηματικά προσανατολισμού, στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους.

Το διαγώνισμα διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης, Γ. Ράλλη, με τον ίδιο να προτρέπει τους μαθητές να πάρουν μέρος για να δουν πως μέσα από αυτήν την 3ωρη διαδικασία μπορούν να κάνουν καλύτερη διαχείριση του χρόνου τους, να δουν τα λάθη τους  και να φροντίσουν να τα αποφύγουν στις πανελλαδικές.

"Οι μαθητές δεν πρέπει να φοβούνται, αντίθετα, εμείς δεν θα τους πούμε βαθμούς αλλά ο καθηγητής που θα εξετάσει το γραπτό τους θα τους ενημερώσει για το τι μπορούν να βελτιώσουν ή να αποφύγουν στις πανελλαδικές εξετάσεις", ανέφερε ο κ. Ράλλης.

Το διαγώνισμα, που θα γίνει ακριβώς όπως γίνεται στις πανελλαδικές- ακόμα και ως προς την ώρα έναρξης (9 π.μ.), με ανάλογα θέματα, ακόμα και τετράδια (!)- θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαϊου σε όλα τα λύκεια των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

 

Πηγή: alithia.gr

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel