Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Πλούσιος» μήνας σε δράσεις ο Μάρτιος για Ε.Ε.Σ Λήμνου (photos)

banner roots

«Πλούσιος» μήνας σε δράσεις ο Μάρτιος για Ε.Ε.Σ Λήμνου (photos)
02.04.2017 | 19:23

«Πλούσιος» μήνας σε δράσεις ο Μάρτιος για Ε.Ε.Σ Λήμνου (photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Γεμάτος δράσεις ήταν ο Μάρτιος για το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λήμνου, μεταξύ των οποίων, επίσκεψη στο Γηροκομείο του νησιού, παρελάσεις αλλά και εθελοντική αιμοδοσία.

Η επίσημη ανακοίνωση του τμήματος αναφέρει:

"Επίσκεψη στο Γηροκομείο Λήμνου την 2-4-2017

Μέλη του Δ. Σ. και Εθελόντριες επισκέφθηκαν τους φιλοξενούμενους στο Γηροκομείο για συντροφιά και ψυχαγωγία .Προσέφεραν καφέ βουτήματα και αναψυκτικά, έδωσαν κάλτσες και εσώρουχα σε όσους τα στερούντο .

Επειδή η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στις μέρες της Μεγάλης Σαρακοστής η κ. Γραγρά τους μίλησε για το ιστορικό του τροπάριου "Τη Υπερμάχω  Στρατηγώ" και όλοι μαζί το ψάλλαμε .Ήταν κάτι το πολύ συγκινητικό για όλες μας γιατί είδαμε τους ηλικιωμένους να το ψέλνουν μαζί μας έτσι ψάλλαμε και άλλους εκκλησιαστικούς ύμνους

ees1.

Χαιρετιθήκαμε με αγάπη και υποσχεθήκαμε να τους επισκεφθούμε ξανά με το "Χριστός  Ανέστη".

 Στην παρέλαση της 25-ης Μαρτίου

ees2

Όπως είναι καθιερωμένο οι Εθελοντές και οι Εθελόντριες του Τμήματος μας ανοίγουν πάντα την παρέλαση στις Εθνικές μας Εορτές .Στην Αιμοδοσία του Μαρτίου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λήμνου.

ees3

Οι Εθελόντριες του Τμήματος μας όλες τις μέρες και τις ώρες της αιμοδοσίας ήταν παρούσες όπως πάντα  με χαμόγελο και ευγένεια  για να συμπαρασταθούν στους αιμοδότες".

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το