Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέες αφίξεις παράνομων μεταναστών τα ξημερώματα στη Λήμνο
Νέες αφίξεις παράνομων μεταναστών τα ξημερώματα στη Λήμνο
06.02.2013 | 10:00

Νέες αφίξεις παράνομων μεταναστών τα ξημερώματα στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σύνηθες φαινόμενο αποτελεί πιά το γεγονός της σύλληψης παράνομων μεταναστών στη Λήμνο, σκηνικό που ήταν εντελώς ξένο για την πραγματικότητα του νησιού μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο.

Σήμερα τα ξημερώματα στις 02:45 συνελήφθησαν άλλοι 27 παράνομοι μετανάστες στην περιοχή "Παλαιόκαστρο" στην Πλάκα. Οι μετανάστες, εντοπίστηκαν από στρατιωτική περίπολο και ειδοποιήθηκε άμεσα το Λιμεναρχείο του νησιού.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για 13 υπήκοους Αφγανιστάν και 14 αλλοδαπούς υπηκοότητας Παλαιστίνης (9 άνδρες και 7 γυναίκες οι οποίοι συνόδευαν 11 παιδιά).

Σε λίγηώρα οι 27 αλλοδαποί θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο Λήμνου, προκειμένου να περάσουν από ιατρικό έλεγχο και αργότερα θα μεταφερθούν στην αίθουσα αναμονής στο λιμάνι, όπου θα παραμείνουν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απέλασης τους.

Υπενθυμίζεται, ότι στον ίδιο χώρο φιλοξενούνται άλλοι 25 παράνομοι μετανάστες,  που είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

 

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018