Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Καλαθάκι Λήμνου στα «Γρηγόρης Μικρογεύματα»

the roots web banners 06

Το Καλαθάκι Λήμνου στα «Γρηγόρης Μικρογεύματα»
18.08.2015 | 17:53

Το Καλαθάκι Λήμνου στα «Γρηγόρης Μικρογεύματα»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τα προϊόντα της Λήμνου, κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην εγχώρια, και όχι μόνο, αγορά, κερδίζοντας ακόμη και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Το τυρί Καλαθάκι είναι ένα από τα προϊόντα αυτά, το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα σε όλη την Ελλάδα, ενώ το συναντάμε πλέον όλο και περισσότερο σε γνωστά καταστήματα και εστιατόρια.

Πρόσφατα ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, σε συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων «Γρηγόρης Μικρογεύματα», επέλεξαν παραδοσιακά, ελληνικά προϊόντα, μεταξύ των οποίων και το Καλαθάκι Λήμνου, με τα οποία δημιούργησαν νόστιμα σάντουιτς, τα οποία εντάχθηκαν στο μενού των γνωστών καταστημάτων.

Με αυτό τον τρόπο το αγαπημένο τυρί της Λήμνου, θα ταξιδέψει από την Κομοτηνή μέχρι την Κρήτη, αφού η εταιρεία διαθέτει καταστήματα σε όλη τη χώρα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel