Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εγκαταλείπουν τα έργα της Λήμνου οι εργολάβοι

the roots web banners 06

Εγκαταλείπουν τα έργα της Λήμνου οι εργολάβοι
03.07.2015 | 20:05

Εγκαταλείπουν τα έργα της Λήμνου οι εργολάβοι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η έλλειψη ρευστότητας και η αβεβαιότητα «υποχρεώνει» του εργολάβους που έχουν αναλάβει έργα στη Λήμνο να τα εγκαταλείπουν ή να τους δίνεται η εντολή για παύση εργασιών μέχρι νεοτέρας.

Μετά λοιπόν τα έργα του Δήμου, που όπως είχε αναφέρει ο Δήμαρχος Λήμνου κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, έδωσε εντολή για παύση εργασιών, σειρά είχαν τα έργα που εκτελεί στο νησί η Περιφερειακή Ενότητα.

Όπως ανέφερε σήμερα μιλώντας στον Fm 100 και την ενημερωτική εκπομπή «Θέμα και Ανάθεμα» ο Έπαρχος Λήμνου Βαγγέλης Γιαρμαδούρος, όσα έργα εκτελούνταν στο νησί σταμάτησαν.

Εντωμεταξύ στον «αέρα» βρίσκεται τα έργο του βιολογικού της Μύρινας όπως και ο δρόμος του Αγίου Ερμολάου μετά την αίτηση παραίτησης που υπέβαλαν οι αρμόδιοι εργολάβοι.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel