Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι, παρουσία του Επάρχου Λήμνου Βαγγέλη Γιαρμαδούρου και του Δημάρχου του νησιού Δημήτρη Μαρινάκη.
Το παρών έδωσαν αρκετοί φορείς, αλλά και κάτοικοι του νησιού αποδεικνύοντας τη σοβαρότητα και σπουδαιότητα του προβλήματος.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, δόθηκε η δυνατότητα στους παραβρισκόμενους να τοποθετηθούν επί του θέματος. Όλοι συνομολογούσαν το αυτονόητο, "Λύση εδώ και τώρα"... και το εννοούσαν.
Έτσι, πάρθηκε η απόφαση να αποσταλεί άμεσα έγγραφο στον αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Δρίτσα, ζητώντας του ως την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και συμπληρώνεται μια εβδομάδα από την συνάντηση που υπήρξε στο Υπουργείο, να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το τι σκοπεύει να κάνει τελικά.
Και αυτό που θα ικανοποιήσει, όπως όλα δείχνουν το Λημνιακό αίτημα είναι η έκπτωση της ΝΕΛ.
Τέλος, αν ο Υπουργός δεν ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα το τι μέλει γενέσθαι, υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο ο Δήμος Λήμνου να κινηθεί νομικά κατά του Υπουργού.
Ακούστε τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης.
https://www.limnosfm100.gr/limnos/item/12626-telesigrafo-limnou-sto-dritsa-mp3-photos.html#sigProId2193cb5874