Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Στοίχημα: Δεν «πετάει» την ευκαιρία η Μίλαν

banner roots

Στοίχημα: Δεν «πετάει» την ευκαιρία η Μίλαν
12.05.2021 | 14:18

Στοίχημα: Δεν «πετάει» την ευκαιρία η Μίλαν

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Κάνε στο pamestoixima.gr εγγραφή και παίξε με ασφάλεια.

  Μια πολύ γεμάτη ημέρα είναι η σημερινή, λίγο πριν μπούμε στα τελευταία 90λεπτα της σεζόν. Ολόκληρη αγωνιστική υπάρχει σε Ισπανία και Ιταλία, ενώ το πρόγραμμα έχει τα τελευταία εξ’ αναβολής σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα.
Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ραντεβού με ενδιαφέρον εκατέρωθεν, στο Τορίνο, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Μίλαν, η οποία φιλοδοξεί να κάνει ένα δεύτερο σερί πέρασμα από την πόλη, αλλά με άλλον αντίπαλο.
 
Τορίνο: Με την παλληκαρήσια ισοπαλία που πήρε στη Βερόνα, η Τορίνο αποσπάστηκε 5 βαθμούς από τη Μπενεβέντο στη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον μπορεί να «ανασαίνει» πιο καλά αναφορικά με την παραμονή της. Η «γκρανάτα» έχει ανεβάσει την απόδοσή της το τελευταίο διάστημα και πήρε βαθμούς ιδιαίτερα σημαντικούς, ενώ μην ξεχνάμε πως έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Κόντρα στη Μίλαν δε θα έλεγε όχι σε έναν ακόμα πόντο, με τον Νταβίντε Νικόλα να εξετάζει ένα πλάνο για χρήση της κόντρα-επίθεσης, τη στιγμή που ο αντίπαλος θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο.
 
Μίλαν: Να την «πιείς» στο ποτήρι ήταν η Μίλαν απέναντι στη Γιουβέντους πριν από 3 ημέρες. Οι «ροσονέρι» έπαιξαν ακριβώς το παιχνίδι που έπρεπε κόντρα σε μια ομάδα «φλύαρη», που ήθελε, αλλά δε μπορούσε. Πλέον, οι Μιλανέζοι κρατούν τη τύχη στα χέρια τους αναφορικά με την θέση στην 4άδα, όμως θα χρειαστούν κι άλλες εμφανίσεις ανάλογες μέχρι το φινάλε. Με 3 αγώνες να μένουν, πρώτος στόχος είναι η νίκη και πάλι στο Τορίνο, αυτή τη φορά κόντρα στην άλλη ομάδα της πόλης. Ο Πιόλι δε θα έχει τον Ιμπραΐμοβιτς που τραυματίστηκε κόντρα στους «μπιανκονέρι», όπως και τον τιμωρημένο Σαλαμάκερς.
 
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η αλήθεια είναι πως όσο καλή κι αν είναι η Τορίνο το τελευταίο διάστημα, η εικόνα που μας έδειξε η Μίλαν στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Θεωρούμε πως οι «ροσονέρι» δε θα σπαταλήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται και θα φύγουν με 2ο σερί διπλό από το Τορίνο. Στο 1.87 έχει το διπλό το pamestoixima.
 
Για προγνωστικά, στοιχηματικές και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το