Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Δημοπρατεί την παρθενιά της για να σώσει τη μητέρα της

banner roots

Δημοπρατεί την παρθενιά της για να σώσει τη μητέρα της
03.01.2013 | 15:19

Δημοπρατεί την παρθενιά της για να σώσει τη μητέρα της

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι και οι συμμαθητές σε ένα αγροτικό χωριουδάκι στην επαρχία Sapeacu  όταν είδαν το βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο η  Rebecca Bernardo η οποία αποφάσισε να δημοπρατήσει την αγνότητά της προκειμένου να βοηθήσει την μητέρα της που έχει μείνει κατάκοιτη μετά από εγκεφαλικό.

Η μαθήτρια λυκείου  φορώντας ένα ροζ αμάνικο μπλουζάκι στέκεται δίπλα στον καθρέπτη της και ανακοινώνει  "Γεια, το όνομά μου είναι Rebecca . Είμαι εδώ για να δημοπρατήσω την  παρθενιά μου."

 

Σε δήλωσή της στο CNN δηλώνει ότι πήρε αυτή την απόφαση όταν η 20χρονη συμπατριώτισσά της Catarina Migliorini,  πούλησε την παρθενία της σε έναν Ιάπωνα για  780.000 δολάρια."Το αποφάσισα λίγο μετά τα γενέθλια μου, όταν έπαθε η μητέρα μου εγκεφαλικό. Πλέον δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να πάει τουαλέτα ή να ταΐσει τον εαυτό της. Προσπάθησα να βγάλω χρήματα δουλεύοντας ως σερβιτόρα, αλλά τα λεφτά δεν μου έφταναν για να έχω κάποια κυρία να την προσέχει".

Η νεαρή εργαζόταν ως πωλήτρια καλλυντικών και σερβιτόρα ωστόσο η αμοιβή της ήταν ελάχιστη καθώς δεν έχει ακόμα το απολυτήριο λυκείου.

Την πρώτη μέρα δημοσίευσης του βίντεο υπήρξαν τουλάχιστον 3000 άτομα που το είδαν. Η  μεγαλύτερη προσφορά που είχε μέχρι τώρα είναι μόλις 35.000 δολάρια σε σχέση με τα 780000 που κατάφερε να πάρει η  Migliorini

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Rebecca  αρνήθηκε την προσφορά που της έκανε τηλεοπτικό δίκτυο να της πληρώσει όλα τα ιατρικά έξοδα αρκεί να σταματήσει τον πλειστηριασμό, αφού πρόθεσή της είναι να βγάλει αρκετά λεφτά ώστε να μπορέσουν να μετακομίσουν και σε καλύτερο σπίτι.

Η απόφαση της διχάζει την Βραζιλία καθώς κάποιοι εκφράζουν τη συμπάθεια τους στην νεαρή η οποία έχει χάσει σε μικρή ηλικία τον πατέρα και την αδερφή της ενώ άλλοι δεν διστάζουν να την χαρακτηρίσουν ακόμα και πόρνη πολυτελείας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το