Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Διασωληνωμένος ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου

the roots web banners 06

Διασωληνωμένος ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου
04.01.2021 | 09:19

Διασωληνωμένος ο αναπληρωτής διοικητής του Θριάσιου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Είχε εμβολιαστεί - Δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε, αναφέρουν πηγές του υπουργείου Υγείας

Αγωνία επικρατεί για τον αναπληρωτή διοικητή του Θριάσιου νοσοκομείου, που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Ο 54χρονος, ο οποίος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού την προηγούμενη Τετάρτη. Όπως αποκάλυψε από χθες το protothema.gr, υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό το οποίο ήταν αρνητικό.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όμως, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς κρίθηκε επιβεβλημένη η διασωλήνωσή του καθώς διαγνώστηκε αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω της λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού.

Τόσο η λοίμωξη όσο και η νοσηλεία του 54χρονου προκάλεσαν την αντίδραση των αρνητών του εμβολιασμού με το υπουργείο Υγείας να επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν βάσιμα στοιχεία για συσχέτιση  τον εμβολιασμό στον οποίο είχε υποβληθεί την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της έναρξης του Σχεδίου Ελευθερία για εμβολιασμούς κατά του ιού. 

Το υπουργείο Υγείας διευκρινίζει πως ο αναπληρωτής διοικητής εμβολιάστηκε και εξετάστηκε το ιστορικό του για αλλεργίες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν υπάρχει συσχέτιση του εμβολιασμού με τη λοίμωξη που εμφάνισε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel