Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μικρός Πρίγκιπας», το αγοράκι θα χειρουργηθεί στη Γερμανία και το κόστος για το χειρουργείο ανέρχεται στις 136.000€.
Όποιος ενδιαφέρεται και μπορεί να βοηθήσει, οι καταθέσεις για τον μικρό Αριστοτέλη γίνονται στον λογαριασμό του «Μικρού Πρίγκιπα» στην τράπεζα Πειραιώς.
Επίσης, έχει τοποθετηθεί κουμπαράς στα εξής σημεία της Λήμνου:
- Βρεφονηπιακός Σταθμός Στρατού Μύρινας
- 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας
- 4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας
Η ανακοίνωση:
«Τις τελευταίες ώρες ζήτησε την βοήθεια μας η οικογένεια του μικρού Αριστοτέλη Θρήσκου ο οποίος είναι 1,5 έτους και διαγνώσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από σάρκωμα EWING στο πόδι. Ο μικρός θα χειρουργηθεί από τον κύριο Gosheger στο νοσοκομείο του Muenster στην Γερμανία. Το κοστολόγιο ανέρχεται στις 136.000€.
Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε να βοηθήσετε, οι καταθέσεις για τον μικρό Αριστοτέλη θα γίνονται στον λογαριασμό του "Μικρού Πρίγκιπα", στην
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 6115-145359 - 965
ΙΒΑΝ : GR8201711150006115145359965
Αιτιολογία κατάθεσης : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΡΗΣΚΟΣ
Απαραίτητα θα αναγράφεται η αιτιολογία κατάθεσης.
Ας κρατήσουμε όλοι το χέρι του μικρού μας πρίγκιπα που μας έχει ανάγκη».