Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Εξοργιστικό βίντεο: Μαθητής «τραμπουκίζει» καθηγήτρια σε τάξη | «Στο τρελοκομείο θα σε στείλω»

banner roots

Εξοργιστικό βίντεο: Μαθητής «τραμπουκίζει» καθηγήτρια σε τάξη | «Στο τρελοκομείο θα σε στείλω»
27.01.2020 | 19:30

Εξοργιστικό βίντεο: Μαθητής «τραμπουκίζει» καθηγήτρια σε τάξη | «Στο τρελοκομείο θα σε στείλω»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Ενα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο παρουσιάζει έναν μαθητή να «τραμπουκίζει» καθηγήτριά του. Πρόκειται για ένα βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, καταγράφει περιστατικό που έγινε πέρυσι.

Στο βίντεο φαίνεται ένας μαθητής ΕΠΑΛ να φωνάζει στην καθηγήτριά του και να απειλεί, επειδή δεν του σβήνει μια απουσία. «Σβήστη να ρε!» φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ο μαθητής στο βίντεο, το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, χωρίς να είναι γνωστό σε ποιο σχολείο είναι, ούτε πότε βιντεοσκοπήθηκε.

Κάποια στιγμή ο μαθητής βγαίνει από την αίθουσα χτυπώντας με δύναμη την πόρτα και όταν ξαναμπαίνει ακούει την καθηγήτρια να του λέει ότι θα τον πάει στον διευθυντή.«Θα σε καταστρέψω ρε, στο τρελοκομείο θα σε στείλω», ακούγεται να λέει ο μαθητής σε άλλο σημείο, ενώ εκείνη διατηρεί την ψυχραιμία της. Την ίδια ώρα, άλλοι μαθητές γελούν με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μέσα στην τάξη.

Βίντεο: Μαθητής τραμπουκίζει καθηγήτρια στην τάξη

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η συμπεριφορά του μαθητή έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Κόπτση, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας το περιστατικό συνέβη πέρυσι, στις 21 Ιανουαρίου 2019 σε σχολείο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το