Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Δεύτερος σταθμός της περιοδείας Τσίπρα, η Κρήτη | Διήμερη επίσκεψη, από σήμερα

banner roots

Δεύτερος σταθμός της περιοδείας Τσίπρα, η Κρήτη | Διήμερη επίσκεψη, από σήμερα
21.10.2019 | 08:42

Δεύτερος σταθμός της περιοδείας Τσίπρα, η Κρήτη | Διήμερη επίσκεψη, από σήμερα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη  πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται την Κρήτη στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κόμματος και της εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενώ παράλληλα, θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με τους πολίτες.

Στα Χανιά σήμερα ο Τσίπρας
Οπως αναφέρει το cretapost.gr σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί το Κολυμπάρι, τις Μουρνιές, και το Καψόδασος Σφακίων στα Χανιά ενώ στις Μουρνιές και στο Καψόδασος, θα λάβει μέρος σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με τους πολίτες.

Αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τα Σελλιά, το Πέραμα, όπου θα συζητήσει με τους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση. Το βράδυ της Τρίτης στις 19.00 θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία, στην Πλατεία Μικρασιατών στο κέντρο της παλαιάς πόλης του Ρεθύμνου.

Ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε την πανελλαδική καμπάνια για τη δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης, την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα, απ’ όπου ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας isyriza.gr. Η Κρήτη αποτελεί τον επόμενο σταθμό του.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το