Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Αφρικανική πανώλη των χοίρων: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη κτηνιάτρων

banner roots

Αφρικανική πανώλη των χοίρων: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη κτηνιάτρων
19.08.2019 | 18:32

Αφρικανική πανώλη των χοίρων: Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη κτηνιάτρων

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Ανησυχία έχουν προκαλέσει στη χώρα μας τα κρούσματα αφρικανικής πανώλης των χοίρων που σημειώθηκαν στη Βουλγαρία και τη Σερβία.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σχετικά με τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αποτροπή της εισόδου της ασθένειας στη χώρα μας.

Σήμερα, δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις έκτακτες προσλήψεις κτηνιάτρων σχετικά με την αντιμετώπιση της αφρικανικής πανώλης των χοίρων.

Σύμφωνα με τροπολογία που ψηφίστηκε, στις 8 Αυγούστου, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα προχωρήσει στην πρόσληψη 46 Κτηνιάτρων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για ένα έτος «για την αντιμετώπιση εκτάκτων ή απρόβλεπτων κινδύνων που σχετίζονται με την προστασία της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής παραγωγής, την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία της δημόσιας υγείας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την αίτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου http://www.minagric.gr/index.php/el/the-ministry-2/proclamations-contests/8744-diag6153-204490-120819

Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως την Παρασκευή 23/8, είτε απευθείας στη Διεύθυνση Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Αχαρνών 2) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel