Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Έγκλημα στη Σητεία: Απολογείται ο συζυγοκτόνος

banner roots

Έγκλημα στη Σητεία: Απολογείται ο συζυγοκτόνος
08.03.2019 | 09:15

Έγκλημα στη Σητεία: Απολογείται ο συζυγοκτόνος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Φέρει κακουργηματικές διώξεις

Έφτασε η ώρα της… απολογίας για τον 36χρονο Γ.Ρ. που το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρα στραγγάλισε την 32χρονη σύζυγό του, Κατερίνα μέσα στο σπίτι της μητέρας της στη Σητεία.

Ο συζυγοκτόνος το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος – όπως ήδη έχει γράψει το cretapost – του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, δεδομένου ότι τα δύο μωρά του ζευγαριού βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο τη στιγμή που η 32χρονη μητέρα τους άφηνε την τελευταία της πνοή.

 

Ο 36χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Ο καυγάς που κατέληξε σε… τραγωδία

Η 32χρονη Κατερίνα βρισκόταν την Δευτέρα 4 Μαρτίου στο δήμο Σητείας καθώς εργαζόταν στον τομέα πρασίνου ως συμβασιούχος.

 

Ωστόσο, το μεσημέρι ζήτησε άδεια από τον προϊστάμενό της για να πάει στο σπίτι καθώς έπρεπε να πάει να εμβολιάσει το παιδί της.

Όταν πήγε σπίτι την πήρε ο σύζυγός της τηλέφωνο κι άρχισαν να καυγαδίζουν. Το τηλέφωνο έκλεισε, ωστόσο ο 36χρονος πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο σπίτι της πεθεράς του.

EGKLHMA-SHTEIA-ZEYGARI1

 

Μπήκε μέσα και ο καυγάς συνεχίστηκε ενώ σε κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και ο δράστης τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της Κατερίνας και την σκότωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος Γ.Ρ., είχε συνολικά τρία παιδιά – δύο με την Κατερίνα κι ένα από προηγούμενο γάμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πρώτη σύζυγος του δράστη είχε πεθάνει πολύ νέα, νικημένη από την επάρατο νόσο.

Κινητοποίηση για την τύχη των… τριών ανηλίκων

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει οι εισαγγελικές αρχές για την τύχη των τριών ανήλικων παιδιών που μέσα σε λίγη ώρα έμειναν χωρίς πατέρα και μητέρα.

Πρόκειται για τα δύο βρέφη που είχε ο 36χρονος και η 32χρονη αλλά και το 11χρονο παιδί που είχε από τον πρώτο του γάμο ο συζυγοκτόνος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel