Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Έκανε πίσω ο Καμμένος για την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά | Την πάει στην επιτροπή

banner roots

Έκανε πίσω ο Καμμένος για την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά | Την πάει στην επιτροπή
09.01.2019 | 12:26

Έκανε πίσω ο Καμμένος για την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά | Την πάει στην επιτροπή

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Μπροστά στην σφοδρές αντιδράσεις του συνόλου της αντιπολίτευσης, ο Πάνος Καμμένος προχώρησε σε ένα ελιγμό λέγοντας πως δέχεται την πρόταση της ΝΔ να συζητηθεί η τροπολογία σε ειδική συνεδρίαση στην επιτροπή εξοπλισμών.

Μάλιστα ζήτησε αυτή η συνεδρίαση να γίνει αύριο ή την Παρασκευή.

«Δέχομαι την ονομαστική ψηφοφορία την Δευτέρα. Να κάνουμε συνεδρίαση αύριο ή την Παρασκευή . Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά στην επιτροπή εξοπλισμών . Αφήνω την τροπολογία όπως είναι και δέχομαι την πρότασή να συζητήσουμε στην επιτροπή εξοπλισμών ή διευρυμένα αν θέλετε στην επιτροπή άμυνας. Ελάτε όλοι να τα συζητήσουμε, να λυθούν όλες οι απορίες».

Ωστόσο ο κ. Καμμένος «απείλησε» έμμεσα τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ότι αν δεν ψηφιστεί η τροπολογία στην ονομαστική ψηφοφορία της Δευτέρας η ΕΑΒ κινδυνεύει να κλείσει.

«Αν οι απορίες δε λυθούν και αποφασίσει το σώμα να κλείσει η ΕΑΒ και να μην πάρουμε και τα 230 εκατομμύρια παίρνουμε απόφαση και την κλείνουμε. Δεν είναι καμιά περίεργη τροπολογία, πάμε να καθαρίσουμε ένα λογαριασμό που μας χρωστάνε, να πάρουμε τα λεφτά και να συνεχίσει να λειτουργεί και η ΕΑΒ».

Ο κύριος Καμμένος απάντησε και στις κατηγορίες του Αδωνι Γεωργιάδη περί συγκεκριμένων Ελλήνων επιχειρηματιών που θα πάρουν δουλειά από την σύμβαση με την Lokhead λέγοντας ότι όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις που εμπλέκονται με την πολεμική βιομηχανία θα πάρουν ένα κομμάτι της δουλειάς και όχι μόνο συγκεκριμένες όπως λέει ο κ. Γεωργιάδης.

Όμως ο κ. Καμμένος παραδέχτηκε και την προηγούμενη αναφορά του κ. Βενιζέλου ο όποιος είχε αναφέρει ότι η κυβέρνηση με την τροπολογία αυτή καθαρίζει παλαιότερες εκκρεμείς υποθέσεις αντισταθμιστικών ωφελημάτων με την συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να υπάρξει καθαρότητα για την Lokhead. «Τα 230 εκατομμύρια ευρώ είναι όλα και αφορούν κι παλαιότερα αντισταθμιστικά. Κλείνουν όλες οι παλαιές υποθέσεις της Lokhead», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το