Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>«Παράθυρο» επιστροφής Καρατζαφέρη στη ΝΔ;

banner roots

«Παράθυρο» επιστροφής Καρατζαφέρη στη ΝΔ;
13.05.2013 | 07:23

«Παράθυρο» επιστροφής Καρατζαφέρη στη ΝΔ;

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε πως "το συνέδριο της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα" αλλά "ένα συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μιας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου".


"Η -μια από τα ίδια- θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους" αναφέρει.

Σε δήλωσή του αργότερα την Κυριακή τόνισε: "Πρέπει όλοι σε αυτόν τον τόπο να σκεφτόμαστε με γνώμονα όχι το συμφέρον των κομμάτων, αλλά το τι υπηρετεί το έθνος. Ο ΛΑΟΣ μένει σταθερός στο δόγμα: 'εν οίδα, την πατρίδα'".

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν σχολιάζει το θέμα και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κ. Σαμαρά είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι δεν σχολιάζονται ποτέ οι δηλώσεις στελεχών άλλων κομμάτων και γενικώς στελεχών "που δεν ανήκουν στη ΝΔ". Το ίδιο στέλεχος είπε ότι για θέματα που αφορούν το κόμμα, λόγο έχουν και τα θεσμικά του όργανα.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, σε συνομιλία του με το ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε παντελή άγνοια για το θέμα πιθανής επανένταξης ή συνεργασίας του κ. Καρατζαφέρη με τη ΝΔ.

Ο κ. Καρατζαφέρης σύμφωνα με στενή συνεργάτιδά του η οποία συνομίλησε με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει δώσει εντολή να μην γίνει καμία κουβέντα πέραν της λακωνικής δήλωσης που έκανε ο ίδιος νωρίτερα.
 
Την ίδια στιγμή, βουλευτές της ΝΔ με τους οποίους επικοινώνησε το ΑΠΕ-ΜΠΕ και θεωρούνται συνομιλητές του πρώην προέδρου του κόμματος, Κώστα Καραμανλή, απέφυγαν να πάρουν θέση δηλώνοντας άγνοια, δεν θέλησαν να σχολιάσουν τα σενάρια, αλλά παρέπεμψαν στο παρελθόν, και συγκεκριμένα στις δηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς -σύμφωνα με τους ίδιους- κατά του κ. Καραμανλή από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

 

Πηγή: nooz.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το