Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βρετανία : "Ο δούκας και η δούκισσα του Netflix ;"

banner roots

Βρετανία : "Ο δούκας και η δούκισσα του Netflix ;"
20.01.2020 | 13:03

Βρετανία : "Ο δούκας και η δούκισσα του Netflix ;"

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης 

Και πάλι σήμερα στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων κυριαρχεί ο απόηχος από την απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Ο βρετανικός τύπος επικεντρώνεται στην πρώτη δημόσδια ομιλία που έκανε την Κυριακή το βράδυ ο πρίγκιπας Χάρι και στην οποία αναφέρθηκε στο όλο ζήτημα.

Οι Times υπογραμίζουν ότι ο εγγονός της βασίλισας Ελισάβετ εξέφρασε τη "βαθιά λύπη" του για την εξέλιξη της υπόθεσης ενώ η Daily Mirror προβάλλει τη διαβεβαιώση του πρίγκιπα Χάρι ότι - "συνεχίζω να αγαπώ το Ηνωμένο Βασίλειο" - μολονότι αυτός και η οικογένεια του σκοπεύπουν να εγκατασταθούν μόνιμα στον Καναδά.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η συζυγός του Μέγκαν Μάρκλ δεν θα χρησιμοποιούν πλέον τον τίτλο "αυτού υψηλότητα" , δεν θα εκπροσωπούν τη βασίλισσα και δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο ταμείο.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε την Κυριακή ότι πιστεύει ότι ολόκληρη η Βρετανία θα ήθελε να ευχηθεί το καλύτερο στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν αφού αποφάσισαν να αποχωρήσουν από μέλη της μοναρχίας. "Νομίζω ότι ολόκληρη η χώρα θέλει να τους ευχηθεί το καλύτερο για το μέλλον", δήλωσε ο Τζόνσον στο Sky News στο Βερολίνο, όπου παρευρίσκετο για τη σύνοδο κορυφής για τη Λιβύη.

Η Daily Telegraph ενημερώνει τους αναγνώστες της ότι ο πρίγκιπας Κάρολος έχει αποφασίσει να χρηματοδοτεί το ζεύγος από τις προσωπικές του επενδύσεις αλλά αυτός ο διακανονισμός θα επανεξετασθεί μετά από ένα χρόνο.

Η Daily Mail υποστηρίζει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν προτίθενται να προχωρήσουν στη σύσταση εταιρείας παραγωγής ντοκυμαντέρ. Η εφημερίδα επικαλείται ανώτερο στέλεχος της Netflix που δήλωσε ότι η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία θα ήθελε να συνεργαθεί μαζί τους.

Χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της Mail σήμερα : "O δούκας και η δούκισσα του Netflix ; Μετά το σκληρό Megxit θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία - Ενας γίγαντας τηλεοπτικών παραγωγών είναι έτοιμος να συνεργασθεί μαζί τους"

Οι αναλυτές της αγοράς εκτιμούν πως ένα νέο πανίσχυρο και επικερδές brand γεννιέται. Για την Μέγκαν και τον Χάρι, το τέλος της σχέσης με το Παλάτι σημαίνει πως ανοίγει ο δρόμος για να κερδίσουν εκατομμύρια από κερδοφόρες εμπορικές συμφωνίες, οι οποίες θα προσθέσουν στην ήδη εκπληκτική τους περιουσία μεγέθους 34 εκατομμυρίων λιρών, γράφει η Sun.          

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel