Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Έλληνας χτίζει τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης

banner roots

Έλληνας χτίζει τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης
12.11.2012 | 04:44

Έλληνας χτίζει τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Μόλις είκοσι χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Βιέννης ετοιμάζεται να κάνει τα εγκαίνια του, ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης, ιδέα για δημιουργία του οποίου είναι ελληνική.


Ο Πίτερ Λάσκαρης, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας οίκων ανοχής στην Αυστρία, που κατάγεται από την Αχαϊα, βρίσκεται πίσω από τη σύλληψη της ιδεάς του Fun House, την οποία θα υλοποιήσει σε συνεργασία με το άλλο μεγάλο όνομα των βιεννέζικων "κόκκινων φαναριών", Βέρνερ Σμουκ.

Το κόστος του φιλόδοξου αυτού σχεδίου αναμένεται να αγγίξει τα 16 εκατ. ευρώ καθώς θα περιλαμβάνει 147 κλίνες με 150 εργαζόμενες. Η ακριβής τοποθεσία του ωστόσο, κρατείται μυστική προς το παρόν, προκειμένου ν΄ αποφευχθεί ο κίνδυνος διοργάνωσης διαμαρτυριών από τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Πίτερ Λάσκαρης, έχει απασχολήσει και στις αρχές της χρονιάς τα διεθνή ΜΜΕ με την πρωτοβουλία του να φιλοξενήσει στα "Red Rooms" του άστεγους, όταν ο υδράργυρος στην αυστριακή πρωτεύουσα έπεσε στους μείον είκοσι βαθμούς Κελσίου. ΓΙα 9 μέρες πρόσφερε σε 16 άστεγους ηλικίας από 19 έως 50 ετών, προστασία από την παγωνιά και ζεστό φαγητό.

Ο επιχειρηματίας πίσω από το έργο, Πίτερ Λάσκαρης, ο οποίος διατηρεί ήδη έναν οίκο ανοχής στη Βιέννη, δήλωσε ότι οι νέες εγκαταστάσεις του τεσσάρων αστέρων μοτέλ θα σημάνει τη μετάβαση της βιομηχανίας του σεξ από την αποχή του παντοπωλείου σε εκείνη του σούπερ-μάρκετ.

Το Μοτέλ θα προσφέρει πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, ομαδικό σεξ μεταξύ πολλών αντρών και μιας μόνο γυναίκας, σόου από αστέρες του πορνό, αλλά και πολυτελή ρεστοράν, σαλόνια ομορφιάς και γυμναστήρια.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel