Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>iPhone 8 Plus: Μήπως τελικά είναι προτιμότερο από το iPhone X;

banner roots

iPhone 8 Plus: Μήπως τελικά είναι προτιμότερο από το iPhone X;
24.11.2017 | 17:50

iPhone 8 Plus: Μήπως τελικά είναι προτιμότερο από το iPhone X;

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Τεχνολογία

Το πολυδιαφημισμένο iPhone X είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα της φετινής χρονιάς. Πολύ μελάνι χύθηκε για τα νέα χαρακτηριστικά με τα οποία η Apple εφοδίασε τη ναυαρχίδα της, ενώ με την πρώτη κυκλοφορία του σε εξωτερικό και Ελλάδα επικράτησε φρενίτιδα στο καταναλωτικό κοινό, μιας και πολλοί είναι εκείνοι που είτε θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για την δουλεια τους, είτε θέλουν να πάρουν μέρος σε αγαπημένα διαδικτυακά παιχνίδια, δωρεάν ή ακόμα και να πληρώσουν σε καζίνο όπως είναι το mybet.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το iPhone X, συγκρίνοντάς το στα σημεία με το iPhone 8 Plus, με τη ζυγαριά να κλίνει προς το ίσως ελαφρώς αδικημένο μοντέλο της εταιρείας…

Από την παρουσίαση του iPhone X, πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την ενοχλητική εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης του. Μπορεί η Apple με το νέο iPhone να έκανε ένα πάγιο αίτημα των χρηστών της πραγματικότητα αφαιρώντας τα μεγάλα bezels, αλλά το μαύρο notch για ορισμένους αποτελεί μεγάλο μειονέκτημα.

iphone x iphone 8 plus

Από την άλλη, το πολυαναμενόμενο Face ID που φέρει το iPhone X δεν προτιμάται από πολλούς συγκριτικά με το Touch ID, καθώς όπως υποστηρίζουν, θα πρέπει να σηκώνεις και να κοιτάζεις το κινητό σου κάθε φορά που θέλεις να το ξεκλειδώσεις, πράγμα που μοιάζει πιο χρονοβόρο από το ταχύτατο Touch ID που φέρει το iPhone 8 Plus, αλλά και παλιότερα μοντέλα της Apple.

Το μεγαλύτερο, όμως, μειονέκτημα του iPhone X είναι φυσικά η τιμή του, που για τους περισσότερους λειτουργεί αποτρεπτικά. Στην Ελλάδα ξεκινάει από τα 1.198,40 € στα 64GB, έναντι των 898,90 € του αντίστοιχου iPhone 8 Plus.

Μάλιστα, ίσως για κάποιους η Black Friday να γίνει η τυχερή τους μέρα για να αποκτήσουν το κινητό που ονειρεύονταν, αφού με μια μικρή έρευνα που κάναμε στο ίντερνετ, βρήκαμε iPhone 8 Plus 64 GB με 799 €. Σίγουρα πολύ λιγότερα από τα 1.000+ € του iPhone X.

 

Φωτογραφίες: Apple

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το