Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Πέτρος Κεχαγιάς για τις «Ψυχικές Διαδρομές» (audio)

banner roots

Ο Πέτρος Κεχαγιάς για τις «Ψυχικές Διαδρομές» (audio)
03.12.2019 | 19:56

Ο Πέτρος Κεχαγιάς για τις «Ψυχικές Διαδρομές» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην ανάδειξη και κατ’ επέκταση αντιμετώπιση ευαίσθητων ψυχοκοινωνικών ζητημάτων, τα οποία συχνά χαρακτηρίζονται ταμπού, στοχεύει η δωρέαν δράση «Ψυχικές Διαδρομές», που διοργανώνει η Κοινότητα Μύρινας σε συνεργασία με τον MSc Ψυχολόγο/Ψυχοθεραπευτή Πέτρο Κεχαγιά και την υποστήριξη του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου.

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για σημαντικά θέματα κοινωνικής και ψυχικής φύσης, όπως είναι η βία, η καταπίεση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, το πένθος, ο εθισμός κ.ά., το πρόγραμμα θα πάρει σάρκα και οστά, αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του νέου έτους, με υπεύθυνο τον κ. Κεχαγιά. Αύριο, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στις 18:30 στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα» θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τη διάρθρωση των «Ψυχικών Διαδρομών».

Ο κ. Κεχαγιάς, μιλώντας στον FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου, εξήγησε ότι απώτερος σκοπός της κοινής προσπάθειας του ίδιου και της Κοινότητας Μύρινας είναι «να δούμε εάν υπάρχει ανάγκη για τη σύσταση ψυχοθεραπευτικών ομάδων, που θα κινηθούν σε μια θεραπευτική κατεύθυνση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι».

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Κεχαγιάς.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel