Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νεκρός εντοπίστηκε ο Λημνιός «Nick the Greek»

banner roots

Νεκρός εντοπίστηκε ο Λημνιός «Nick the Greek»
31.12.2017 | 19:13

Νεκρός εντοπίστηκε ο Λημνιός «Nick the Greek»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Νεκρός εντοπίστηκε εχθές το βράδυ στα σκαλιά του σπιτιού του ο Νίκος Φκιαράς γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου ως «Nick the Greek».

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί αρκετά. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πριν μερικούς μήνες και συγκεκριμένα το Μάιο είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια καθώς τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νίκος τότε χρειάζονταν να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα, προκειμένου να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, ωστόσο, καθότι άνεργος ο ίδιος, με το παρακάτω κείμενο ζητούσε, μέσω του FM 100, τη βοήθεια όσων μπορούσαν να συνδράμουν, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για τα έξοδά του.

Ακολουθεί το κείμενο – έκκληση:

ΛΗΜΝΟΣ, Ένα μικρό κομμάτι του παραδείσου. Το αγαπώ το μέρος αυτό τρελά! ΑΛΛΑ να μην έχεις ανάγκη από σοβαρές ιατρικές ειδικότητες, όπως, ογκολόγου, βιοπαθολόγου, αγγειοχειρουργού, ηπατολογική κλινική και διαγνωστικού εξοπλισμού. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κάτωθεν γιατρούς: Βασίλη Περπερίδη, Νίκο Τορτορέλη, Τάσο Μπραιμάκη, και όλο το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρο Υγείας Λήμνου, για την φροντίδα που δείξαν σε μένα, την Μεγάλη Εβδομάδα, με στέρηση του προσωπικού τους χρόνου μακριά από τις οικογένειες τους...!!!

Η Αθήνα τώρα έχει σειρά να αναλάβει.. Ό,τι μπορούσε να γίνει στη Λήμνο, έγινε. Για την ακρίβεια, πρέπει να πάω στα ακόλουθα νοσοκομεία: Αγ. Σάββας, ογκολογικό, ογκομέτρηση, αντικαρκινικό. Ιπποκράτειο, Ευαγγελισμός, ηπατολογική κλινική, βιοψία, Αγ. Όλγα αγγειοχειρουργικό..!! ΑΛΛΑ είμαι Άπορος, Άνεργος, Σεισμόπληκτος..!! Και το κεφάλαιο που θα χρειαστεί, είναι, τουλάχιστον χίλια <1.000> ευρώ, τα οποία δεν διαθέτω για εισιτήρια και έξοδα!

Για αυτό, κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ εδώ, μήπως βρεθεί αυτό το ποσό. Μήπως και ζήσω μια μέρα παραπάνω..!!! Οι γνωματεύσεις και παραπεμπτικά της κατάστασης μου, είναι επικολλημένα. Σας παρακαλώ αν μπορείτε να βοηθήσετε, έστω και πενήντα <50> λεπτά βοηθάνε!! Αλλά μην περιμένεις τον άλλον να το κάνει, κάντο εσύ πρώτος...!!! Αν δεν μπορείς, στείλε μήνυμα ενθάρρυνσης, ή αν με δείτε στον δρόμο, κορνάρετε, και πείτε ένα γεια!!! Ευχαριστώ, και ο Θεός μαζί σε όλους τους συμπάσχοντες..!

Καλό ταξίδι Νίκο...

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το