Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Wudens: Οι ξύλινες τσάντες από τη Λήμνο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αξεσουάρ

banner roots

Wudens: Οι ξύλινες τσάντες από τη Λήμνο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αξεσουάρ
19.12.2017 | 19:38

Wudens: Οι ξύλινες τσάντες από τη Λήμνο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αξεσουάρ

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Βασικό συστατικό για να καταφέρεις να ξεχωρίσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων είναι η καινοτομία και η πρωτοτυπία. Και αυτό ο Γιώργος και ο Βαγγέλης Κανάρης το γνωρίζουν καλά.

Όλα ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2016 όταν δύο αδέρφια από τη Λήμνο, αποφάσισαν να κατασκευάσουν τσάντες από ξύλο. Με όπλο την πολυετή τους εμπειρία σε ξύλινες κατασκευές -παλιότερα κατασκεύαζαν κουζίνες και έπιπλα- ο Γιώργος και ο Βαγγέλης, μετέτρεψαν ένα πρώην συνεργείο αυτοκινήτων στο εργαστήριό τους, τον χώρο όπου αφήνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους να ανθίσουν.

Οι μοναδικές τσάντες WUDENS, που δημιουργούνται εξ ολοκλήρου από τα δύο αδέρφια, κατασκευάζονται από ξύλο και στο εσωτερικό τους διαθέτουν δερμάτινη επένδυση. Το «πάντρεμα» του ξύλου με το δέρμα, σε συνδυασμό με τις μεταλλικές λεπτομέρειες και το άψογο φινίρισμά τους τις καθιστά «κόσμημα» και προϊόν πολυτελείας.

wudens 1

wudens 3

Κάθε τσάντα διαθέτει έναν μοναδικό κωδικό, ενώ με κάθε αγορά δίνεται ένας φάκελος με την σφραγίδα της WUDENS σε βουλοκέρι, μέσα στον οποίο περιλαμβάνεται η εγγύηση του προϊόντος.

wudens 4

wudens 5

Έχοντας ως προτεραιότητα την ποιότητα και τη διαχρονικότητα, οι έμπειροι τεχνίτες προσφέρουν συντήρηση του ξύλου, εάν χρειαστεί, κάθε 1,5 χρόνο. Άλλωστε, όπως μας λένε: «κάθε τσάντα έχει ένα κομμάτι από την ψυχή μας, γι’ αυτό θέλουμε να μείνει ανεξίτηλη στον χρόνο».

wudens 7

Παράλληλα, παρέχουν τη δυνατότητα έκπτωσης, στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το αξεσουάρ για να αγοράσει κάποιο άλλο από τη συλλογή, ενώ πριν από την αγορά δίνουν τη δυνατότητα επιλογής του ξύλου, του δέρματος, των μεταλλικών λεπτομερειών, αλλά και οτιδήποτε άλλου μπορεί να τοποθετηθεί στην προσωπική τσάντα WUDENS που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη!

wudens 6

Οι δύο επιχειρηματίες ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα. Το κατάστημα WUDENS βρίσκεται ήδη στα σκαριά και θα είναι κοντά σας σε λίγες ημέρες στην Κεντρική Αγορά της Μύρινας.

Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε την απαράμιλλη ποιότητα και ομορφιά των μοναδικών αξεσουάρ.

Πληροφορίες:

Γαροφαλλίδου 6, Κεντρική Αγορά Μύρινας (πλησίον καταστήματος ενδυμάτων Sissirossi)

Βρείτε την τσάντα WUDENS που σας ταιριάζει και στο Facebook.

wudens 2

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το