Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ στον Άγιο Δημήτριο: Δίπλα σας τη στιγμή που το χρειάζεστε

banner roots

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ στον Άγιο Δημήτριο: Δίπλα σας τη στιγμή που το χρειάζεστε
17.11.2017 | 20:41

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ στον Άγιο Δημήτριο: Δίπλα σας τη στιγμή που το χρειάζεστε

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ Σακαρίκου - Μπακαΐμη στον Άγιο Δημήτριο παρέχει καύσιμα άριστης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Με τον 24ωρο αυτόματο πωλητή που διαθέτει το κατάστημα, μπορείτε να ανεφοδιάσετε με καύσιμα το όχημά σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

eko lim 5

eko lim 1

Αφήστε το όχημά σας στον πλήρως εξοπλισμένο και πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο Πλυντηρίου – Λιπαντηρίου – Βουλκανιζατέρ του Πρατηρίου ΕΚΟ, και μέινετε ήσυχοι ότι θα παραμείνει στα καλύτερα χέρια.

eko lim 6

eko lim 7

Επιπλέον, επειδή η βαρυχειμωνιά βρίσκεται προ των πυλών, το κατάστημα σάς προσφέρει ευκολίες πληρωμής στο πετρέλαιο θέρμανσης, με 9 άτοκες δόσεις και 3% επιστροφή μέσω του προγράμματος «Επιστροφή» της Eurobank.

eko lim 3

Αν είστε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης αγρότης, επισκεφθείτε το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ στον Άγιο Δημήτριο και ενισχύστε τον εξοπλισμό σας με αγροτικά μηχανήματα των γνωστών εταιρειών KUBOTA, YANMAR, MITSUBISHI και ISEKI.

eko lim 4

Τέλος, αν είστε από εκείνους που δεν αφήνουν ποτέ στην τύχη τους τα ελαστικά του οχήματός τους, τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από μεγάλες προσφορές σε ελαστικά του Ομίλου MICHELIN.

Πληροφορίες

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΚΟ

Διεύθυνση: Άγιος Δημήτριος, Λήμνος

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2254 0 61705, 694 2 44 49 31

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το