Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δωρεά του Ιδρύματος Μπούμπουρα προς τους κατοίκους της Λήμνου

banner roots

Δωρεά του Ιδρύματος Μπούμπουρα προς τους κατοίκους της Λήμνου
15.11.2017 | 15:06

Δωρεά του Ιδρύματος Μπούμπουρα προς τους κατοίκους της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λήμνος επιθυμεί να σταθεί ο Λημνίος επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας και ήδη κάνει πράξη την επιθυμία του αυτή, σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα, όπως είναι αυτός της υγείας.

Έτσι, όπως έκανε γνωστό σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο κανάλι ΕΝΑ της Καβάλας, προχώρησε σε συμφωνία με ασφαλιστική εταιρεία για ένα τριετές πρόγραμμα που θα επιτρέπει δωρεάν αερομεταφορές ασθενών κατοίκων και επισκεπτών της Λήμνου σε νοσοκομεία μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας.

Με αφορμή λοιπόν την πρωτοποριακή για την ελληνική πραγματικότητα συμφωνία συνεργασίας που συνήψαν το Ίδρυμα Π. Μπούμπουρας και η INTERAMERICAN, για παροχές υπηρεσιών Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας από την ασφαλιστική, με χορηγία του Ιδρύματος, στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, διοργανώνεται εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας και του προγράμματος Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στο κινηματοθέατρο «Μαρούλα», παρουσία μελών της διοίκησης του Ιδρύματος Π. Μπούμπουρα και της INTERAMERICAN.

ifaistia interamerican

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel