Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ξεκινούν έλεγχοι για τις συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας

banner roots

Ξεκινούν έλεγχοι για τις συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας
17.10.2017 | 14:41

Ξεκινούν έλεγχοι για τις συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης της Μύρινας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Στις περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας που έχει επιτραπεί η σύνδεση τους στο δίκτυο αποχέτευσης, κλιμάκιο του Δήμου το αμέσως επόμενο διάστημα θα διενεργήσει ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι οικίες έχουν συνδεθεί στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου.

«Γι’ αυτό παρακαλούνται όσοι δεν έχουν προβεί στις διαδικασίες σύνδεσης να το κάνουν άμεσα. Η σύνδεση είναι υποχρεωτική.
Οι περιοχές που μπορούν να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης είναι οι παρακάτω :

1.Νέα Μάδυτος-Εργατικές Κατοικίες

2.Παλαιό Λιμάνι: Οδοί Νεφέλης-μέχρι την συμβολή της Κάστρου-Κάστρου-Θεμιστοκλέους-Ομήρου-Μιλτιάδου-Πλάτωνος-Ηβης-Αρτέμιδος-Παραλιακή Αρβανιτάκη-Πλατεία 8ης Οκτωβρίου-Αιγαίου-Ποσειδώνος.

3.Τρίφωτο-Τσάς-Μαϊτιανά : Οδοί Κοιμήσεως Θεοτόκου(διασταύρωση Ποσειδώνος)-Ιμβρου-Νέας Μαδύτου(από Τρίφωτο-συμβολή με Ηρακλέως)-Παλαιολόγου-Καραθανάση-Θόαντος-Αλεξ.Υψηλάντου-Παρισίδη(εως οικία Κολόζου Βασιλείου)-Κάθετοι Κοιμήσεως Θεοτόκου Ιουστινιανού και Θεοδώρας-Μοσχονησίων-Εφέσσου-Δελμούζου-Ορλώφ εως αποθήκη Μηνά Παναγιώτη-Τενέδου-Πλούτωνος-Εμμ.Ρακάκη(διαστεύρωση από Λούκαρη έως το σημείο επί της συμβολής Εφέσσου)-Λούκαρη(επί της Πλούτωνος προς Τ.Κ.Πλατύ μάρμαρα Κολόζου)-Ιπποκράτους έως την συμβολή επί της Ασκληπιού-Ασκληπιού-Κάθετη ασκληπιού(δημοτική οδός έως οικίες Κάργα Ευστρατίου).

4.Νοσοκομείου-2ο Δημοτικό Σχολείο : Ηφαίστου(από την συμβουλή της Εμμ.Ρακάκη μέχρι την είσοδο στους βοηθητικούς χώρους του Νοσοκομείου)-Εμμ.Ρακάκη (από την συμβολή της Μ.Ασίας μέχρι την συμβολή επί της Λεωφ.Δημοκρατίας)-Ιερού Λόχου (από φανάρια επί της συμβολής Μακρυγιάννη μέχρι την αρχή της Λεωφόρου Δημοκρατίας -Δαρδανελλίων-Πόντου-Μικράς Ασίας-Μακρυγιάννη-25ης Μαρτίου- Παντελίδη (μέχρι την συμβολή Κοσμά Αιτωλού)-Κοσμά Αιτωλού -Μοσχίδου (από φανάρια 2ου Δημοτικού Σχολείου έως το σημείο του υπολειπόμενου τμήματος).

5.Υπόλειπο τμήμα Νοσοκομείου-Λεωφόρος Δημοκρατίας από την συμβουλή επί της Ν.Γαροφαλλίδη-Γέφυρα Επαρχείου-Καραμανλίδικα : Ηφαίστου(υπολειπόμενο τμήμα)-Σκουφά – Καβείρων Βούλγαρη –Κοραή- Μπότσαρη- Λεωφόρος Δημοκρατίας (από την συμβολή επί της Ν.Γαροφαλλίδη μέχρι την γέφυρα του Επαρχείου)-Καϊλή-Αγγλισίδων-Σιαλμά-Κουρή- Γρ.Αυξεντίου-Λεοντίου Γερασίμου-Περσέως- Ανθ/γού Κων.Δασοπάτη-Ηλίου (έως την οικία Λαμψακιανού) – Φαέθοντος-Περσέως (από Λεωφ.Δημοκρατίας έως οικία Μαμουζέλου Στέλιου)», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το