Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παρά την ταλαιπωρία… έτοιμοι να απολαύσουν τη Λήμνο οι επιβάτες της δεύτερης πτήσης charter

banner roots

Παρά την ταλαιπωρία… έτοιμοι να απολαύσουν τη Λήμνο οι επιβάτες της δεύτερης πτήσης charter
29.05.2017 | 13:21

Παρά την ταλαιπωρία… έτοιμοι να απολαύσουν τη Λήμνο οι επιβάτες της δεύτερης πτήσης charter

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η δεύτερη πτήση charter αγγλικού πρακτορείου έφτασε χθες στις 10 το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ήφαιστος» της Λήμνου.

Παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επισκέπτες, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στην αεροπορική εταιρεία British Airways, δέχθηκαν με χαμόγελο το καλωσόρισμα της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου, κ. Χρυσόστομος Ψάρρας.

Ωστόσο, οι αποσκευές των επιβατών δεν κατάφεραν να φτάσουν στη Λήμνο. Για τον λόγο αυτό, θα προχωρήσουν σε αγορές από το νησί, το αντίτιμο των οποίων θα λάβουν από την αεροπορική εταιρεία και το πρακτορείο τους, με την προσκόμιση της απόδειξης.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Ψάρρα:

Έφτασε σήμερα στις 22:00 το δεύτερο charter των Αγγλικών πρακτορείων στο νησί μας . Οι επισκέπτες αν και ταλαιπωρημένοι λόγω των προβλημάτων της αεροπορικής ΒΑ , δέχθηκαν με χαμόγελο τα καλωσόρισμα της Αμκε Λήμνος Τουριστική . Όμως δεν ηρθαν οι αποσκευές τους . Σε ερωτησεις τους ενημερώθηκαν για την επαρκεια της αγοράς της Μυρινας σε ποσότητα ενδυμάτων και άλλων προιόντων . Θα προβούν αμεσα σε αγορές , τις οποίες θα αποζημιωθουν απο την αεροπορική εταιρία και το πρακτορείο τους , με την προσκόμηση της απόδειξης αγοράς .

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το