Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Γιάννα Φαφαλιού εντάσσεται στο δυναμικό της Heaven και τραγουδάει «Μια γυναίκα μόνο ξέρει» (video)

banner roots

Η Γιάννα Φαφαλιού εντάσσεται στο δυναμικό της Heaven και τραγουδάει «Μια γυναίκα μόνο ξέρει» (video)
28.04.2017 | 19:55

Η Γιάννα Φαφαλιού εντάσσεται στο δυναμικό της Heaven και τραγουδάει «Μια γυναίκα μόνο ξέρει» (video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με μια επανεκτέλεση της γνωστής επιτυχίας «Μια γυναίκα μόνο ξέρει», η Γιάννα Φαφαλιού ξεκινάει το δισκογραφικό της ταξίδι με τη Heaven Music.

Πρόκειται για το τραγούδι των «Εκείνος και Εκείνος», που είχε ερμηνεύσει πρώτη η Καίτη Γκρέυ, σε μια πιο φρέσκια, καλοκαιρινή ενορχήστρωση από τον Λεωνίδα Τζίτζο. Στα φωνητικά ο Νίκος Καλλίνης, ο ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού.

Η Γιάννα Φαφαλιού, ξανασυστήθηκε μουσικά στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του Αντ1 «Rising star». Ο Κώστας Μακεδόνας όχι μόνο την επέλεξε στην ομάδα του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά την επέλεξε να είναι και μαζί του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Αξιοσημείωτη στιγμή της καριέρας της ήταν η συμμετοχή της το 2004 στην Eurovision στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, ενώ ακόμα έχει συνεργαστεί με τους Παντελή Θαλασσινό, Βασίλη Λέκκα, Παναγιώτη Μάργαρη, Γιάννη Βαρδή και Στέλιο Ρόκκο.

Το νέο τραγούδι της Γιάννας Φαφαλιού που ακούτε ήδη στον FM 100.

                         

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel