Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>60.000 οικονομικές θέσεις από την Aegean για Λήμνο και άλλα 14 νησιά |

the roots web banners 06

60.000 οικονομικές θέσεις από την Aegean για Λήμνο και άλλα 14 νησιά |
10.03.2017 | 08:45

60.000 οικονομικές θέσεις από την Aegean για Λήμνο και άλλα 14 νησιά |

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την προσφορά 60.000 θέσεων από και προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς νησιωτικούς προορισμούς, μεταξύ αυτών και η Λήμνος, με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από 19 ευρώ ανακοίνωσε η Aegean, για το δίκτυο δρομολογίων της Olympic Air.

Το πρόγραμμα αυτό αφορά κρατήσεις οι οποίες θα γίνουν έως την προσεχή Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 και για πτήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 1η Απριλίου έως και 28 Οκτωβρίου 2017.

Πρόκειται για απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Ικαρία, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κύθηρα, Κω, Λέρο, Λήμνο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Σκύρο και Χίο.

Επίσης, η προσφορά αφορά απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη προς Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη και Χίο.

Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη. Για τις πτήσεις από Αθήνα η χαμηλότερη τιμή είναι από 41 ευρώ και προς Αθήνα είναι από 19 ευρώ. Για τις πτήσεις από/ προς Θεσσαλονίκη η χαμηλότερη τιμή είναι από 19 ευρώ.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το