Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Απίστευτο περιστατικό: Ήρθαν ως φαντάροι στη Λήμνο και «ξάφρισαν» τους πάντες

banner roots

Απίστευτο περιστατικό: Ήρθαν ως φαντάροι στη Λήμνο και «ξάφρισαν» τους πάντες
20.02.2017 | 09:12

Απίστευτο περιστατικό: Ήρθαν ως φαντάροι στη Λήμνο και «ξάφρισαν» τους πάντες

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Μύρινα, με πρωταγωνιστές δυο νέους άντρες οι οποίοι ήρθαν στο νησί προκειμένου να εκπληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και τώρα βρίσκονται στα κρατητήρια…

Όπως πληροφορούμαστε οι δυο άνδρες το βράδυ του Σαββάτου, επισκέφτηκαν γνωστό νυχτερινό μαγαζί της πόλης και φεύγοντας πήραν μπουφάν θαμώνων στα οποία υπήρχαν τα πορτοφόλια των ιδιοκτητών τους. Στη συνέχεια εντόπισαν παρκαρισμένα οχήματα οι πόρτες των οποίωνδεν  ήταν κλειδωμένες και αφαίρεσαν μικροαντικείμενα, όπως γυαλιά και με τα πόδια άρχισαν να κατευθύνονται προς το ξενοδοχείο που θα διανυκτέρευαν.

Όμως, αντί να κρύψουν τα μπουφάν που είχαν πάρει από το νυχτερινό μαγαζί, τα φόρεσαν, με αποτέλεσμα να γίνουν γρήγορα αντιληπτοί με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί άμεσα η Λιμενική Αρχή του νησιού. Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, εντοπίστηκαν όλα τα κλοπιμαία καθώς και μία βέρα, την οποία οι δράστες είχαν αφαιρέσει από άλλο δωμάτιο του καταλύματος.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο ένας από τους δύο έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές κατά το παρελθόν, ενώ την υπόθεση την έχει αναλάβει η Στρατονομία.

Update: Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Λήμνου αναφέρει:

Δύο (02) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 20 ετών συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μύρινας για κλοπή κατ' εξακολούθηση.

Κατόπιν συστηματικών ερευνών για την εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών στην χερσαία ζώνη λιμένα Μύρινας, διενεργήθηκε από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατ' οίκον έρευνα στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν οι ανωτέρω δράστες και βρέθηκαν, έξι (06) κινητά τηλέφωνα, τέσσερα (04 $) δολάρια Αμερικής, εκατόν πέντε (105 £) λίρες Αγγλίας, τριακόσια εβδομήντα πέντε ευρώ και δεκαπέντε λεπτά (375,15 €), μία (01) γυναικεία βέρα, ένα (01) ζευγάρι γυαλιά, τρεις (03) κάρτες SIM, τρία (03) USB καθώς και έναν (01) φορτιστή τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το