Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Welcome Stores: Κάνε τις αγορές σου στο κατάστημα των Αδελφών Γκουγκούμη και φύγε με ένα Volkswagen Golf!

banner roots

Welcome Stores: Κάνε τις αγορές σου στο κατάστημα των Αδελφών Γκουγκούμη και φύγε με ένα Volkswagen Golf!
31.10.2016 | 18:40

Welcome Stores: Κάνε τις αγορές σου στο κατάστημα των Αδελφών Γκουγκούμη και φύγε με ένα Volkswagen Golf!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ένα αυτοκίνητο Volkswagen Golf 1.2 TSI, Active 5D, χρώματος μαύρου, αξίας 18.000€, θα κληρώσει η αλυσίδα καταστημάτων Welcome Stores στις 31 Δεκεμβρίου 2016!

Μπορείς να γίνεις εσύ ο μεγάλος νικητής!

Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι πραγματοποιήσουν αγορές από 30€ και άνω από τα καταστήματα του δικτύου της Welcomestores που φέρουν το σήμα Welcomestores, ενώ για κάθε 30€ αγορών κερδίζεις 1 συμμετοχή στην κλήρωση. Δηλαδή, με αγορές 60€ κερδίζεις 2 συμμετοχές, για 90€ 3 συμμετοχές κ.ο.κ. Όσες περισσότερες συμμετοχές έχεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Πώς συμμετέχω στην κλήρωση;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μετά τις αγορές σου να μπεις στο www.welcomestores.gr/diagonismos και να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα του διαγωνισμού (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός/Ημερομηνία/Ποσό παραστατικού κλπ.).

welcome-symmetoxi

Τα πεδία είναι υποχρεωτικά: Όνομα, Επίθετο, Κινητό, Email, Κατάστημα αγοράς, Ημ/νια παραστατικού (ημερομην.αγοράς), Ημ/νια παραστατικού (ημερομην.απόδειξης ή τιμολογίου) και αριθμό παραστατικού (αριθμ.απόδειξης ή τιμολογίου). Στο πεδίο Συμμετοχές δεν μπορεί να καταχωρηθεί κάτι (είναι κλειδωμένο) και εμφανίζονται on line οι συμμετοχές που κερδίζει, ανάλογα με το ποσό αγοράς.

Με την καταχώρηση λαμβάνεις αυτόματα mail για την επιτυχή καταχώρηση. Στην περίπτωση που δεν έχεις email ή κινητό πρέπει να συμπληρώσεις κάποια άλλα (π.χ. κινητό άλλου συγγενούς προσώπου ή mail). Χωρίς αυτά δεν θα είναι εφικό να αναζητηθείς και βρεθείς σε περίπτωση που κερδίσεις.

Στο τέλος της φόρμας υπάρχει σχετικό κουμπί με τους όρους χρήσης τους οποίους μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά και να αποδεχθείς, ώστε να προχωρήσεις στην καταχώρηση της συμμετοχής σου.

Καλή επιτυχία!

 

welcome-stores-diagonismos

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel