Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πραγματοποιήθηκε η νεκροψία του πτώματος που βρέθηκε στην Πολιόχνη

banner roots

Πραγματοποιήθηκε η νεκροψία του πτώματος που βρέθηκε στην Πολιόχνη
09.09.2016 | 19:14

Πραγματοποιήθηκε η νεκροψία του πτώματος που βρέθηκε στην Πολιόχνη

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στο νοσοκομείο της Λήμνου πραγματοποιήθηκε τελικά η νεκροψία νεκροτομή του πτώματος, που βρέθηκε στην περιοχή της Πολιόχνης πριν μερικές ημέρες, από τον Ιατροδικαστή Νούσια Θεόδωρο, ο οποίος ήρθε στο νησί μας από το νοσοκομείο της Λέσβου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νούσιας στον FM 100 πριν λίγη ώρα, πρόκειται για ενήλικα άνδρα περίπου 40 ετών και ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, αφού δεν φέρει σημάδια τραυματισμού, παρά την προχωρημένη σήψη.

Το γεγονός ότι ο άνδρας βρέθηκε χωρίς ιματισμό, φαίνεται να μην προκαλεί ερωτηματικά, αφού θεωρείται σύνηθες να εντοπίζονται γυμνά τα άψυχα σώματα όσων αποβιώνουν μέσα στη θάλασσα.

Παράλληλα, ο κ. Νούσιας ανέφερε πως απομακρύνεται η πιθανότητα το σώμα να ανήκει σε άνδρα ο οποίος αναζητείται στη Θεσσαλονίκη, συγκρίνοντας τα στοιχεία που είχε στη διάθεση του, όπως για παράδειγμα το ύψος.

Από το πτώμα πάρθηκε DNA το οποίο θα αποσταλεί για περεταίρω εξέταση, σε ειδικευμένο εργαστήριο και ίσως από εκεί προκύψουν συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία και θα επιβεβαιώσουν ή καταρρίψουν τις εικασίες για την εθνικότητα του άνδρα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Δήμος Λήμνου με δικά του έξοδα θα αναλάβει την ταφή του άψυχου κορμού, η οποία δρομολογείται για τις επόμενες ημέρες.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το