Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κάλεσμα δημιουργών για το "Market Days @ Apothiki" στον πολυχώρο Αποθήκη της Λήμνου.

banner roots

Κάλεσμα δημιουργών για το "Market Days @ Apothiki" στον πολυχώρο Αποθήκη της Λήμνου.
19.07.2016 | 13:17

Κάλεσμα δημιουργών για το "Market Days @ Apothiki" στον πολυχώρο Αποθήκη της Λήμνου.

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο σύγχρονος πολυχώρος Αποθήκη διοργανώνει για φέτος το καλοκαίρι ένα νέο τριήμερο δρώμενο με τίτλο "Market Days @ Apothiki", με σκοπό να αναδείξει τη δουλειά Λημναίων αλλά και άλλων δημιουργών. Η Αποθήκη φιλοδοξεί να αποτελέσει μέρος συνάντησης όπου καλλιτέχνες, σχεδιαστές και κατασκευαστές, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό και να πουλήσουν της δημιουργίες τους.

Το δρώμενο αυτό θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή, 19 μέχρι και την Κυριακή 21 Αυγούστου, μια περίοδο μεγάλης επισκεψιμότητας του νησιού.

Η Αποθήκη θέλει να στηρίξει όλους τους δημιουργούς, και έτσι τους καλεί να συμμετέχουν σε αυτή τη συνάντηση, προσφέροντας τους όλα τα εφόδια για μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Εαν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε στο "Market Days @ Apothiki", μπορείτε να μας στείλετε την πρόταση σας, μια περιγραφή της δουλεία σας, και 5 φωτογραφίες στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. 

Έπειτα από την διαδικασία επιλογής, η Αποθήκη θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Facebook: https://www.facebook.com/ApothikiLimnos/ 
Website: http://www.apothiki-limnos.com/ 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το