Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Συναγερμός» εχθές στο Λιμεναρχείο Λήμνου | Χειροπέδες σε δύο άντρες στο λιμάνι του Μούδρου

banner roots

«Συναγερμός» εχθές στο Λιμεναρχείο Λήμνου | Χειροπέδες σε δύο άντρες στο λιμάνι του Μούδρου
13.01.2015 | 14:20

«Συναγερμός» εχθές στο Λιμεναρχείο Λήμνου | Χειροπέδες σε δύο άντρες στο λιμάνι του Μούδρου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε σύλληψη δύο ανδρών, προχώρησαν άντρες της Λιμενική Αρχής Λήμνου.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, οι άνδρες επέβαιναν παράνομα σε φορτηγό πλοίο, ώσπου έγιναν αντιληπτοί από το πλήρωμα. Άμεσα ο καπετάνιος επικοινώνησε με την Λιμενική Αρχή του νησιού, καθώς το πλοίο έπλεε ανοιχτά της Λήμνου, ενημερώνοντας για τον εντοπισμό των λαθρεπιβατών και ζητώντας την παρέμβασή της.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά από μια δύσκολη επιχείρηση και λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, οι δύο άντρες αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Μούδρου, με τους άντρες της Υπηρεσίας να τους περνάνε χειροπέδες, προχωρώντας στη σύλληψή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, παρά τη σύλληψη καθώς θα πρέπει να διερευνηθούν αρκετοί παράμετροι με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται αργά το απόγευμα.

UPDATE: Συνελήφθησαν 2 παράνομοι μετανάστες στη Λήμνο

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου για τη σύλληψη δύο παράνομων μεταναστών, που πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του limnosfm100.gr.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Μύρινας.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μύρινας για την ύπαρξη δύο (02) αλλοδαπών στερούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων, επί του Ro-Ro ''PAQIZE'' σημαίας Λουξεμβούργου, το οποίο έπλεε από Ιταλία με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Ανωτέρω πλοίο κατέπλευσε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Μούδρου από όπου οι εν λόγω παράνομοι μετανάστες, αφού παρελήφθησαν από πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μύρινας όπου συνελήφθησαν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το ''PAQIZE'' συνέχισε το δρομολόγιό του.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel