Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Ηλεκτρονική ψηφοφορία για να δοθεί Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες για το προσφυγικό

banner roots

Ηλεκτρονική ψηφοφορία για να δοθεί Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες για το προσφυγικό
04.01.2016 | 18:03

Ηλεκτρονική ψηφοφορία για να δοθεί Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες για το προσφυγικό

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Καλά Νέα

Σε εξέλιξη είναι διαδικτυακή εκστρατεία από ακτιβιστές προκειμένου να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες νησιώτες για την βοήθεια που πρόσφεραν και προσφέρουν στους πρόσφυγες που φτάνουν στον τόπο τους.

Η εκστρατεία συνεχίζεται στη γνωστή ιστοσελίδα Avaaz.com. όπου αναφέρεται «Δώστε την ψήφο σας για να λάβουν οι Ελληνες νησιώτες το Νόμπελ Ειρήνης για τη βοήθειά τους στους πρόσφυγες», ενώ παρακάτω εξηγείται γιατί γίνεται αυτή η κίνηση:
«Oι κάτοικοι των ελληνικών νησιών στο Αιγαίο (και πολλοί άλλοι που φθάνουν εκεί από όλο τον κόσμο, μέλη ΜΚΟ και Ελληνες της διασποράς) κάνουν κάθε τι δυνατό για να βοηθήσουν τους εκτοπισμένους Σύρους πρόσφυγες και να αισθανθούν πιο άνετα, παρά το γεγονός ότι και οι ίδιοι έχουν ελάχιστα να προσφέρουν λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει τη χώρα εδώ και χρόνια.

Δείχνουν και εφαρμόζουν στην πράξη τις χριστιανικές αρχές αλλά και το φιλότιμο, την αγάπη, το σεβασμό και τη φιλοξενία σε αυτούς τους ανθρώπους που τους είναι παντελώς άγνωστοι.

Οι πράξεις και οι θυσίες τους δεν περνούν απαρατήρητες καθώς συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη παγκόσμιας ειρήνης και της επίτευξης σταθερότητας, ενώ αποτελούν παραδείγματα αγάπης για όλο τον υπόλοιπο κόσμο που θα μπορούσαν να μάθουν από αυτές τις πράξεις».

Μέχρι στιγμής η καμπάνια που ξεκίνησε στις 16 Νοεμβρίου έχει συγκεντρώσει περίπου 32.000 υπογραφές. Για όσους θέλουν να ψηφίσουν μπορούν να βρουν την ηλεκτρονική διεύθυνση της ψηφοφορίας ΕΔΩ.

Πηγή:lifo.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το