Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Αγανακτισμένος Έλληνας Οδηγός Ανεβάζει το πιο Αστείο Βίντεο Οδικής Συμπεριφοράς

banner roots

Αγανακτισμένος Έλληνας Οδηγός Ανεβάζει το πιο Αστείο Βίντεο Οδικής Συμπεριφοράς
23.02.2017 | 20:38

Αγανακτισμένος Έλληνας Οδηγός Ανεβάζει το πιο Αστείο Βίντεο Οδικής Συμπεριφοράς

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Του Αντώνη Κωνσταντάρα

Μία από τις μεγαλύτερες μάστιγες που πλήττουν τον πληθυσμό της χώρας μας, είναι τα τροχαία ατυχήματα. Όλοι γνωρίζουμε κάποιον που έχει εμπλακεί ή έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο σε τρακάρισμα.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της τροχαίας, το 2015 είχαμε 789 θανάτους από δυστυχήματα στον δρόμο, ενώ 1.068 άνθρωποι υπέστησαν βαρείς τραυματισμούς και 12.872 πιο ελαφρούς. Κοιτάζοντας βέβαια παλαιότερα στατιστικά, παρατήρησα πως οι νεκροί έχουν μειωθεί δραματικά. Για παράδειγμα, το 2008 είχαμε 1.414 θανατηφόρα τροχαία για να μειωθούν το 2009, σε 1.314. Η μείωση αυτή οφείλεται στη βελτίωση των οδικών δικτύων, την τεχνολογία στα νέα οχήματα, αλλά και στην οικονομική κρίση που έχει αναγκάσει τους Έλληνες να αφήσουν τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους στα γκαράζ και να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ωστόσο, δεν βάζουμε μυαλό κι έτσι βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους να τσακώνονται στον δρόμο ή να προκαλούν ατυχήματα λόγω της αμέλειάς τους.

Ας το παραδεχτούμε, όσο κι αν πιστεύουμε το αντίθετο, δεν είμαστε καθόλου καλοί οδηγοί. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν σέβονται τους κανόνες, χρησιμοποιούν την κόρνα για καμάκι ή για να χαιρετήσουν τους φίλους τους, δεν σταματούν στις διαβάσεις πεζών και διπλοπαρκάρουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτά φυσικά είναι μόλις λίγα από τα μειονεκτήματά μας και δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα εκεί έξω για να σημειώσετε καμιά δεκαριά ακόμη. Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που έχουν όμως οι περισσότεροι, είναι η ανύπαρκτη σχέση τους με το φλας και το αλάρμ - δύο από τα βασικότερα εργαλεία που διαθέτουν δηλαδή οι οδηγοί για να συνεννοούνται μεταξύ τους. Όπως πάντα, όμως, εμείς οι Έλληνες τα γράφουμε αυτά στα παλιά μας τα παπούτσια και προτιμάμε να δημιουργούμε μικροατυχήματα -στην καλύτερη- χάνοντας χρόνο και διάθεση, ενώ τσακωνόμαστε για το ποιος φταίει και εν τέλει χρήματα για επισκευές, ασφάλειες και όλα όσα ακολουθούν έπειτα από ένα τρακάρισμα. 

Κάπου στην Κρήτη, ένας αγανακτισμένος οδηγός αποφάσισε να ανεβάσει ένα βίντεο στο Διαδίκτυο με σκοπό να δείξει στον μέσο Έλληνα οδηγό πώς χρησιμοποιείται το «τσουτσούνι» που έχει στα αριστερά του τιμονιού του. Το αποτέλεσμα είναι άκρως διδακτικό και συγχρόνως διασκεδαστικό. Όσο περνούν τα δευτερόλεπτα, ο τύπος αρχίζει να τσαντίζεται ακόμα περισσότερο και αυτό κάνει το βίντεο ακόμα πιο αστείο. Αν και δεν βλέπουμε τι συμβαίνει έξω θα ορκιζόμουν πως ο άνθρωπος έχει μόλις τρακάρει λόγω κακής χρήσης του φλας από τον μπροστινό του και για να μην πλακωθεί στο ξύλο, κάνει vlogging. Το πιθανότερο βέβαια είναι να μην έχει συμβεί αυτό -τη στιγμή του βίντεο- αλλά είμαι σίγουρος πως ο συγκεκριμένος είναι παθών. Απολαύστε τον.

 

 

Πηγή: vice.com

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel